Personlig træning // The end…

UPDATE 15/10: Har fjernet billederne, da de var lidt grænseoverskridende at have liggende til frit skue 🙂

Billede 1

I mandags afsluttede jeg mit personlige trænings forløb hos Line. Jeg startede tilbage i slutningen af marts og har løbende fået nye træningsprogrammer samt justering af min kost, så vi fandt det der passede bedst til mig ift. at have energi nok til en travl hverdag med fuldtidsjob, en del rejseaktivitet samt styrketræning og fodboldtræning.
Jeg har været helt vildt glad for at have Line som coach, og det har været en kæmpe støtte at sende en update til Line hver eneste fredag og få feedback på processen samt svar på de spørgsmål jeg har haft.

Billede 2

Jeg har haft fornøjelse af at træne med Line i Spartan Mentality i Århus ca. hver tredje uge og har fået meget mere selvtillid i de forskellige træningsøvelser og udførelsen af dem, og er blevet presset på en måde som jeg aldrig selv kunne ha’ formået. Det har gjort at jeg er blevet endnu bedre til at presse mig selv, når jeg træner alene og tro på at jeg kan tage den sidste ulidelig hårde repetition i de forskellige øvelser.

Igennem hele forløbet har jeg troet på processen og Line’s evner indenfor sit fag, også selvom der har været nogle bump på min rejse de sidste 5 måneder. Bumpene er opstået når spejlbilledet pludselig fra den ene dag til den anden ikke reflekterede den virkelighed som rent faktisk udspillede sig, og jeg slet ikke kunne se nogen forandring. Eller den dag jeg spiste en halv bakke pomfritter, fordi de bare lige stod på bordet da jeg var ude og spise, fordi nogen i selskabet havde bestilt dem. Der fik min selvtillid sku lige en mavepuster, for hvorfor kunne jeg ikke holde fingrene fra dem, og være tro mod det mål jeg havde sat mig selv?

Jeg fik en god snak med Line (og min kæreste) og begge forklarede mig jo at den halve bakke pomfritter var jo ikke det der gjorde, at alt hvad jeg havde opnået, på det tidspunkt i 4 måneder, ville være spildt. Jeg var dog lige nede og dykke i er sort hul en dags tid, men troen og viljen kom tilbage og jeg fortsatte med de gode vaner og en sikkerhed på at jeg nok skulle opnå de mål jeg satte mig.
Kosten har været super nem at tilpasse min hverdag og jeg har fået nok mad samt også været ude og spise og rejse med arbejde af flere omgange, hvor jeg har øvet mig i de sunde valg, men også givet mig selv lov til dessert og en enkelt drink er det da også blevet til.

Der har været plads til lækkerier i weekend, omend med den viden at jo mere der kom i indenbords af den slags, des længere tid før resultaterne viste sig. Så langsomt har jeg ændret mine vaner, og er blevet mere bevidst om hvilken betydning kosten har for mit humør, mit energiniveau og de resultater jeg opnår.
Jeg holder fast i de nye gode ændringer i mine vaner, og jeg har da også planer om at besøge Line igen for en opfølgning og en måske endnu en killer workout hvis trangen for at blive banket igennem bliver for stor 😉
Jeg er pisse stolt af mig selv og det jeg har opnået, for det er bestemt ikke første gang jeg har forsøgt mig med at tabe mig, blive mindre, forøge min muskelmasse etc. Dette er bare første gang jeg har fundet “formlen” og set de resultater jeg gerne vil, og jeg har tænkt mig at fortsætte min rejse. Rejse mod hvad er der måske nogen der tænker, og det gør jeg da også selv, målet er ikke defineret, lige nu er jeg bare fascineret af hvad træning og kost kan gøre ved kroppen, og det vil jeg fortsætte med at eksperimentere med.
De målbare resultater er heller ikke til at tage fejl af. På 5 måneder har jeg:

  • Tabt 3,5 kg
  • Sænket min fedtprocent fra 30% til 19,7% hvilket vil sige at jeg har tabt mig 9,1 kg ren fedt
  • Øget min rene muskelmasse med 4,4 kg

Så ja gu’ fanden er jeg stolt af mig selv. Der er også blevet lagt nogle timer i centeret hver uge, så det er ikke noget jeg er kommet sovende til, jeg har kæmpet for det.
Bemærk lige at vægten “kun” er faldet med 3,5 kg, så pas på med kun at bruge din vægt som indikator for fremgang, der sker mere med kroppen end vægten fortæller.

Kæmpe tak til Line for hendes støtte og fantastiske måde at coache på, samt hendes virkelig nemme tilgang til at finde balancen mellem livet og træning og kost!

Læs mere om de forløb Line tilbyder på hendes hjemmeside. Du kan også følge hende på Instagram og Facebook.
Hvis I har spørgsmål til forløbet, min kost eller andet, så svarer jeg gerne på dem, bare smid dem i en kommentar 🙂
Nu vil jeg nyde at det endelig er min tur til at holde sommerferie 😀

The end… nej sku da… too be continued… 😉

Warning – bar røv billede –

Ok så får I lige det mest grænseoverskridende billede til slut:

Billede 3

Læs mine andre blogpost om forløbet hos Line her:

2 Replies to “Personlig træning // The end…”

  1. […] selvfølgelig op på min elskede styrketræning igen fra Februar. Planen er at køre de programmer Line Wittrup lavede til mig, da jeg gik hos hende og så bare give den gas og se hvad det fører til. Starter […]

  2. […] bilen og kørte 30 km hver vej. Jeg startede i stedet på mine programmer fra mit forløb med Line Wittrup og kører cyklus af 3 uger inden jeg starter på et nyt program. De programmer jeg har er delt op i […]

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..