Personlig træning // 18 ugers update

Hver fredag sender jeg en status til Line Wittrup med hvordan ugen er gået, og så kan vi enten justere lidt eller bare sige “Fuck ja hvor fedt at det hele bare kører”.

Denne uge har været mega god. Jeg havde en personlig træning med Line i mandags, og blev kørt godt og grundigt over eller det blev min bagkæde i hvert fald. Av baller, av baglår!

Kosten har også fungeret godt, jeg er blevet sat lidt op i protein på min frokost, så jeg evt. kan dele den op, så jeg spiser 2 frokoster på de dage hvor jeg skal træne.

Derudover har jeg fået en lidt større snack – haps, yndlings måltid eller i hvert fald lækkert at der er plads til en stor aftensnack eller 2 mindre snacks i løbet af dagen. (og snacks er altså lig med mellemmåltider, jeg er bare mere fan af ordet snack 😉 )

Vægten skal ikke falde mere siger Line, eller det behøver den ikke. Forventningen er at den er stabil, men at jeg så øger min muskelmasse og sænker fedtmassen, så min fedtprocent falder.
Målet er… tadadadaaaa…20% – og jeg startede altså på 30,5%!

Jeg træner 2-split program dvs. fire styrketræninger om ugen delt op i overkrop/underkrop. Et af  mine superset (2 eller flere øvelser man laver lige efter hinanden og bagefter starter forfra x antal gange) er det I kan se på nedenstående video.

  • Chin-ups
  • DB seated shoulder press
  • Seated cable rows

Og ja det er pænt hårdt 😉

Jeg er klar til at give den en skalle de næste 3 ½ uge, og er helt trist over at det snart er slut. Håber jeg selv kan vedholde motivationen og lysten uden at have Line som motivator og støtte efterfølgende.

Nu giver vi den max gas 😀

Du kan læse mine tidligere indlæg om mit træningsforløb med Line her:

Jeg har hyret professionel hjælp // Personlig Træning

4 ugers update

7 ugers update

12 ugers update

Kosten

2 Replies to “Personlig træning // 18 ugers update”

  1. […] Personlig træning // 18 ugers update […]

  2. […] træner efter mine træningsprogrammer jeg fik lavet hos Line Wittrup for 4 år siden, og jeg elsker dem. Ja eller nogle af dem hader jeg, men det er nu bare fordi der […]

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..