Påskeregn! Halleluja for streamingtjenester

Hvad sker der lige for at påskevejret lider af de sygeste humørsvingninger?!
Så er det regn, så skinner solen (i 5 mili sekunder), så blæser det – ja jeg har sågar været udsat for alle tre ting på en og samme tid.
Nå men intet er så skidt at det ikke er godt for noget – som man siger – og påskevejret er godt for indendørsaktiviteter, hvilket så også fungerer perfekt som overspringshandlinger i forhold til livet som hus – og ikke mindst haveejer 😉

Så her kommer lige et par anbefalinger til hvad der så skal streames.

Big Little Lies – HBO

Virkelig god og overskuelig serie (1 sæson – 7 afsnit) med nogle vældig kendte skuespillere og et par af mine favoritter; Reese Whitherspoon og Nicole Kidman. Serien handler om 3 kvinder og deres tilsyneladende perfekte liv i en mindre kystby. De er næsten alle velhavende og så har de det til fælles at deres børn starter i den samme skole. Deres liv er dog langt fra så perfekte som det ser ud ad for omverdenen og det optrævler sig langsomt for os der spændt følger med.

Astralis – DR

Ok, Nerd! Nej jeg går egentlig ikke op i computerspil og jeg har da selv mest spillet (i mine unge dage) Sims, Sonic og Rollercoaster Tycoon. MEN jeg vil dog lige slå et slag for en spændende dokumentar som handler om det danske counter-strike hold Astralis og deres kamp for at blive de allerbedste indenfor deres e-sport counter-strike. Super interessant at se hvor stor e-sport er blevet og hvor vild en verden det er. I’m rooting for you guys!

Historien om Danmark

Hvis du endnu ikke har set de første afsnit af vores allesammens Danmarkshistorie, så få det gjort! Lars Mikkelsen tager os med på en rejse fra ca 21.000 år før vor tid til år 2000 igennem 10 afsnit. De bliver vist hver søndag på DR1 og der er kommet 2 afsnit indtil videre. Du behøver på ingen måde være historie interesseret, men bare have en interesse for vores allesammens historiearv – jeg glæder mig til 3. afsnit som kommer i morgen på DR1 kl.20.

Hellas Have – TV2

Jeg er vild med Hella Joof og har været det siden jeg så “Bullerfnis” i DRs børnetime med Hella Joof og Peter Frodin – skønt børnetv.

Nå men Hella er blevet voksen og har fået en have – en meget stor én af slagsen, da hun har købt et landsted min sin mand. Vi følger Hellas jagt på en fantastisk have med høns, blomsterbede, vinranker, skibterasser og ikke mindst det smukke orangeri som er omdrejningspunketet igennem alle afsnit. Hella er fantastisk og hvor ville jeg gerne sidde i hendes orangeri og bare sluge alle hendes ord i mig. Ja det handler om haver og nej du behøver ikke selv eje en have for at se programmet, men hvis du bor i lejlighed, så får du måske lyst til at købe et lille kolonihavehus – bare en lille advarsel!

Og når vi nu er ved Hella, så vil jeg lige slå et slag for hendes fantastiske bog Papmaché-reglen hvor Hella deler ud af hendes fine leveregler – ih den kloge kvinde –  jeg ELSKER bogen ja og også Hella Joof. Papmaché-reglen kan i øvrigt også streames som almindelig bog og lydbog på bla. Bookmate.

Ha’ en skøn påske 😀

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..