Mine oktober planer

Synes September er gået super hurtigt, og det er vildt hvor meget der sker med naturen på en måned. Det går virkelig fra sommer til efterår med flotte røde og brunlige nuancer overalt på træerne, lækkert! Håber virkelig på at få gået nogle dejlige lange ture i skoven, måske endda et par løbeture…

Nå men ud over det, så står oktober måned på…

♦ Købe et køkken (forhåbentligt)
Ja der er sket lidt ændring i planerne. Jeg har tidligere nævnt at vi skulle til Bali på ferie her henover vinteren, men det skal vi ikke alligevel, øv! Vi har prioriteret at få et nyt køkken i stedet, og selvom der er mega surt, at vi ikke tager til Bali, så håber jeg at vi kan få budgettet til at gå op så vi får vores nye køkken og entre inden jul. Ih det er så spændende!

♦Bage en masse – håber jeg får taget mig sammen til at bage vildt mange lækre ting. Satser på lækre lune efterårsboller og måske et par kager eller muffins til kollegerne.

♦ Ud og drikke drinks på St.Pauls Apothek med to kolleger. Det glæder jeg mig til!

♦ Fortsætte de gode vaner med at løbe. Jeg fik startet lidt op på løberiet i Kina og har været ude og løbe 4 gange siden jeg kom hjem og det er uden at få ondt i hoften. Krydser fingre og håber på at de smerter er et overstået kapitel!

♦ Begynde på min Bullet Journal. Der er dukket bullet journals op over alt i artikler på nettet, og jeg bliver nødt til at prøve at lave en selv. Jeg elsker lister og at planlægge, så en bullet journal burde være right up my alley! Læs om bullet journals lige her.

♦ Passe skønheden (med den lange tunge) på billedet i 14 dage. Elsker at skulle være hunde passer, så tror jeg da nok lige at jeg når de 10.000 daglige skridt, når jeg skal lufte hund flere gange dagligt 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..