Oktober planer 2018

Så er efteråret virkelig kommet. Vanter og halstørklæde, regn og blæst, men også smukke efterårsfarver og solen der kigger frem engang imellem. Jeg elsker efterår og føler mig taknemlig og priviligeret over at bo i et land der har alle fire årstider på den måde vi har i Danmark. Det er på godt og ondt, men det er med til at skabe en eller anden form for livsbekræftende cyklus som jeg ikke vil undvære.
I denne måned vil jeg komme lidt ned i gear og prioritere mig 🙂

Mine planer for oktober er…

♦ At komme lidt ovenpå med en masse ting herhjemme og ikke lade mangel på tid, en masse arbejde og for mange aktiviteter tage over. Jeg sætter pris på at bruge en masse tid med venner og familie, men kan godt mærke, at jeg føler jeg er halset lidt bagefter i september. Jeg har haft så meget at se til, at jeg har nedprioriteret tid til mig selv. Det fungerer bare ikke i det lange løb. Så oktober vil jeg bruge på at komme helt ned i gear, ikke gabe over for meget og få struktur tilbage i min hverdag.
Startede dagen i dag ud med at nyde en omgang styrketræning, en løbetur og få støvsuget hele huset. Så er jeg ligesom i gang 🙂

♦ Rydde ud og sælge ud – og her bliver den største udfordring at prøve at få min søde kæreste til at gøre det samme 😉 Jeg elsker at rydde op og smide ud, han hader at skulle rydde op i sit tøjskab, ekstra tøjskab og fodboldstøvler samt alt muligt andet han aldrig bruger. Efter snart 4 år i vores hus, håber jeg at oktober 2018 bliver måneden hvor jeg får ham overtalt. Be prepared to celebrate with me if I succeed!

♦ Gøre haven vinterklar – det er noget med at der er nogle stauder der skal deles (hvem kommer og hjælper have novicen – mor, Svigermor?!) og måske er det på tide at græsslåmaskinen skal i vinterhi. Mine krukker skal også lige gøres vinterklar.

♦ Nyde en weekenden hvor Jes ikke skal spille fodbold. Det er meget begrænsende at han spiller 28 turneringskampe + 5-6 træningskampe i weekenderne hvert år. Man kan jo ikke planlægge noget, altså! De har dog en friweekend om et par uger, så det skal fejres med vin og afslapning i sommerhus.

Håber du får en fremragende oktober måned med varm te, dyner i sofaen og tændte stearinlys 😀

Skriv et svar