Oktober favoritter

Produktet fra Naturdrogeriet er modtaget i gave

I oktober er der kommet et par nye produkter frem fra skufferne og lad os bare tage et kig på mine favoritter. 

Jeg købte en ansigtsspray fra mærket Ziaja da jeg var på ferie i Tyrkiet og jeg bruger den hver morgen efter jeg har skyllet mit ansigts i vand. Jeg bruger den for at tilføre ekstra fugt til ansigtet da den indeholder det meget hypede hyaluronsyre. Prisen er kun 30,-

Derudover så har jeg taget hul på min Milani conceal+perfect pudder i farven 02 Nude/Chair. Jeg er super imponeret. Jeg bruger den med en kabuki børste og den har en god dækkeevne er matterende og så holder den super godt. Prisen er 150,-

For at få lidt glød til ansigtet bruger jeg en bronzer og til at påføre den er min favorit lige nu en bronzer brush fra Real Techniques. Jeg tror denne er fra en limited edition. Jeg kan i hvert fald ikke finde den nogle steder, men den minder lidt om denne som koster 195,-

Et produkt som jeg har fået tilsendt i prøve fra Naturdrogeriet er deres Bukkehorn kapsler der skulle regulere blodsukkerniveauet og selvom jeg synes det er svært at sige noget om effekten af en pille, så synes jeg faktisk at jeg oplevede mindre sult, da jeg fik disse morgen og aften.
De er dog rimelig pricy, da en bøtte koster 160,- og der er 180 piller i, men da du skal tage 3 morgen og 3 aften, så der er kun til en måned.

Den sidste favorit er en nye mascara. Jeg var jo ellers meget begejstret for PÜR magnetic mascara, men jeg har oplevet at den smitter af på øjenlåget, hvilket ofte er et problem for mig. Det gjorde den lille jeg fik fra Lookfantastic ikke, så er lidt skuffet. Defor gik jagten ind på en ny, og jeg har læst en masse om L’oréals Paradise Mascara, så da jeg fandt den super billigt på ferie røg den med hjem. Indtil videre er jeg meget tilfreds. Den giver både fylde og længde og jeg har ikke oplevet at den smitter af endnu. Jeg forsætter testeriet, men den er favorit lige pt. Pris 100,-

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..