Nye værelser // Nye Reoler

Vi flyttede ind i vores hus i Januar 2015 – forholdsvis nyt hus fra 2001 som var indflytnings klart. Vi er dog ikke store fans af gulvtæpper og savsmuldtapet, så der har lige været et par projekter der skulle laves.
Projekt stue og soveværelse gik vi i gang med med det samme, mens projekt “fiks de tre værelser” fik lov til at vente til i år. Nu er de så endelig ved at være på plads, og så kommer vi jo til alt det sjove med indretningen. Juhuu!

I dag købte jeg mig derfor et par reoler som skal op at hænge på væggene. Generelt er jeg fan af “ting der ikke står på gulvene”, da jeg hader støv der samler sig om sokler, ben og andre ting der besværliggør støvsugningen 😉

Har både haft kig på Montana, Muuto Stacked og andre af den slags væghængte kuber, men valget er faldet på Inrooms Ramwerk løsning. Det var der flere grunde til:

 • Super fin løsning som du kan tilpasse dine behov
 • Forholdsvis billig løsning
 • Outlet rabat

Jeg valgte den konstellation i deres outlet der hedder Creative 5.0w og derudover købte jeg et par løsdele, så jeg kan bygge reolen ligesom jeg vil have den.

vaegreol-creative-50w

Jeg glæder mig til at få mit nye reolsystem og endelig langt om længe begynde at indrette mine værelser 🙂

Skal selvfølgelig nok vise jer reolen in action hos mig, når den er kommet op på væggen.

4 Replies to “Nye værelser // Nye Reoler”

 1. Vi har også to konstellationer af Ramwerk og vi er rigtig glade for den måde man nemlig selv bestemmer hvordan det kan sættes op 😀 Der var dog ikke outlet hos inroom da vi købte, så nu kan jeg da se vi har mulighed (råd) til at udvide 😛

  1. Fedt, glæder mig til de kommer – allerede i dag åbenbart 🙂

   Ja det er mega billigt hvis der lige skal udvides lidt 😉

 2. […] der skal  hjælpe med at bygge et helt fantastisk skrivebord. Så skal mine nye fine reoler fra Inroom også sættes op og rummene skal indrettes. Føj det bliver […]

 3. […] mit kontor er ved at være færdig (Jep der er både kommet verdens flotteste skrivebord op samt de nye reoler), så skal der laves en billedvæg med de fineste billeder fra vores ferie til New Zealand og Fiji […]

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..