November planer 2018

Synes tiden går alt for hurtigt – føler lige jeg er kommet hjem fra sommerferie og nu er det snart jul! Det kan jeg næsten ikke rumme. Misforstå mig ikke, jeg elsker jul, men allerede, jeg når jo næsten ikke at glæde mig før vi står midt i julepynt og klejner. Kalenderen for november rummer allerede masser af planer, så det er bare med at nyde hver og en.

  • Jeg starter måneden med en stille og rolig weekend hvor jeg er alene hjemme hvilket passer mig fint. Så kan jeg få slappet af, løbet en tur og gjort lidt rent inden jeg på mandag tager til USA med arbejde. Her skal jeg være i en lille uge og er allerede tilbage på fredag. Kort tur med en fuldt pakket agende fra morgen til aften. Måske får jeg tid til lige at smutte forbi et mall og købe lidt snacks med hjem.
  • De sidste par år har jeg deltaget i et par hot yoga timer i Århus og i mine tidligere Fitness World elskede jeg Bodyflow timerne, så nu har jeg tilmeldt mig en yogafestival sammen med en af de søde piger jeg lærte at kende, da jeg gik til Crossfit. Vi skal være i gang med forskellige former for Yoga fra 9-17, så det skal nok blive en udfordring 😉
  • Jeg skal til julefrokost med arbejde og valget er faldet på Århus, så mon ikke også vi ender med en bytur. Det bliver godt at komme ud og blive luftet lidt – det sker bare ikke så tit herude i provinsen, ha ha!
  • En stor bedrift er at få skrevet en ordentlig ønskeseddel til jul og ikke mindst fødselsdag. For jeg bliver svimlende 35 år i december. Puh ha, så er jeg ikke længere i starten af 30’erne, men i midt 30’erne. Nå men det snakker vi ikke mere om, men tror da lige jeg skal have skrevet min favorit anti-age creme på ønskesedlen 😉
  • Pynte til juuul og hygge med at lave adventskrans og kalenderlys. Prøver at overtale min kæreste til at gøre det til en total julehyggedag, selvom han normalt overlader al den slags til mig.

Håber du får en skøn november med efterårssol og masser af hygge!

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..