November favoritter

Kan se mine november favoritter nærmest har et lille tema kørende, de er i hvert fald alle sammen i gennemsigtigt materiale. Der er fire produkter som har sneget sig med i favoritterne for November måned. Et enkelt nyt og tre der har fundet vej fra gemmerne.

Første er der lidt til kroppen nemlig en gammel kending fra Nuxe nemlig deres Huile Prodigieuse Dry Oil. Jeg varierer mellem den og en bodylotion fra Biotherm og det er en super god kombination til den tørre vinterhud.
100 ml – 249,-

Jeg øver mig i at blive bedre til at pleje mine negle og ikke mindst neglebånd. Til det er CND Solar Oil virkelig god. Den skal påføres hele neglen og så kan du nænsomt massere den ind i neglebåndende.
89,-

Det sidste fra gemmerne er min dermaroller fra Serum 8. Jeg har lagt rulleriet lidt på hylden, men hev den frem igen og gør det nu et par gange om ugen. Det er virkelig noget som kan mærkes og ses på huden og jeg ved da slet ikke hvorfor jeg stoppede med det. Nu må jeg nok hellere ud og købe et nyt sæt.
899,- for et sæt til 50 gange.

Det sidste og nyeste produkt er Spot Stick fra Tea Tree Oil. Den skal som navnet indikerer direkte på bumserne. Og den virker. Altså det er ikke sådan at dine urenheder forsvinder fra den ene dag til den anden, men de forsvinder klart hurtigere eller udvikler sig ikke, når du begynder at påføre spot stick. Jeg er fan!
68,-

Skriv et svar