Mine november planer

Winter is coming og det er allerede november, vildt som tiden går!
Jeg har lige haft fri to dage og så bliver weekenden jo bare en til en lille miniferie, dejligt 🙂
Så der er blevet bagt knækbrød, muffins, bønne brownie og boller – sikke et overskud tænker du måske, men det er egentlig bare fordi jeg nyder at bage.

Så der kan sættes kryds ved et par af punkterne i mine oktober planer
◊ Bage, tjek.
◊ Drikke drinks på St. Pauls blev ændret til drikke drinks på Gedulgt, så et lille tjek.
◊ Fortsætte løberiet, tjek der er da registreret 7 løbeture på Endomondo i Oktober måned, jeg satser på at fortsætte den gode stime.
◊ Købe et køkken, ikke lige noget tjek endnu, men det kommer der!

I November skal jeg…

♦ Sidste have dag i 2017
Ja det er sådan en obligatorisk provinsby opgave. Haven skal lukkes ned for året. Gert græsslåmaskine skal på vinterferie, der skal ryddes lidt blade og buske og så skal der tømmes krukker, for mine sommerblomster er for længst døde.

♦ Venindehygge
Der er allerede masser af veninde aftaler i kalenderen. Brunch, fødselsdage og bare hyggeaftaler. Det er skønt!

♦ Shanghai
Om en uge smutter jeg en tur til Shanghai igen. Denne gang rejser jeg ikke alene, så det gør da turen lidt mere hyggelig. Vi er på kontoret i tre dage og de er packed. Så næste uge bliver der drøn på, for der skal forbredes og kalenderen er i forvejen fyldt med møder. Så jeg skal lige ha’ fundet balancen mellem alt og så kører det 😉

♦ Makeup rummet skal gøres færdigt
Mangler stadig spejl og lamper i mit nye makeup rum. Så jeg skal en tur i Ikea og så skal det sidste på plads. Så har jeg igen masser af plads til at fylde makeup lageret op… åh åhh 😉

♦ Ny bil?
Ja så er der den lille ubekendte. Vi fik solgt vores bil i sidste uge og nu går jagten ind på at finde en ny. Jeg jagter ikke så meget, men får jævnligt stukket billeder i hovedet og stillet spørgsmålet “Hvad synes du om den?” hvortil jeg svarer “Den er fin, hvad koster den?” Ha ha, så må vi se om vi kan blive enige.

Håber du får en skøn november 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..