New In // Tune Belt Iphone holder

Hold op hvor har jeg været drøn irriteret over min elendige iphone holder fra Master mange gange. Den fungerede fint nok i starten, men der gik ikke lang tid inde velcroen var slidt, og så hopper l***** jo op bare jeg flexer lidt i min lille biceps. Møg elendig siger jeg bare!!!
Jeg skulle have mig en ny, og da jeg var i Løberen faldt jeg over en holder af mærket Tune Belt til 180,-
Ja nu er det jo ikke fordi den har mange timers brug på i velcroen endnu, men jeg fonemmer kvalitet, og så kostede den faktisk kun 180,- hvilket jeg synes er billigt. Køber du den på Pulsure.dk, så behøver du kun at give 149,- + fragt, hvis du da ikke lige smider lidt mere i kurven og når op over 500,-

psst… hvis du har en meget slank arm, så kan den spændes endnu mere ind, og hvis du er mega buff, så kan man købe en armband extender. Smart!

Leave a Reply

Følg Lise Balslev på..