New in fra New York // makeup

Se lige alle de lækkerier jeg fik købt da jeg var i New York i sidste måned… Jeg var afsted med arbejde og vi boede lige ved siden af Times Square, så om aftenen havde jeg tid til at smutte i Sephora, MAC og CVS, så der kom både lidt dyrt og noget lidt mere budgetvenligt i indkøbskurven.

Det meste af det jeg har købt kan du godt få fingrene i på diverse webshops i Europa, men derfor er det nu lidt hyggeligt at gå rundt op teste, røre, dufte og sammenligne.

Hvis vi starter med indkøbene fra Sephora, så købte jeg endnu en Obsessions pallette fra Huda Beauty, denne gang i farven “Topaz”. Jeg har den allerede i den grønne “Emerald” og kvaliteten er rigtig god og der er masser af muligheder for forskellige looks med 9 farver, og derudover kan man jo altid kombinere den med andre øjenskygger hjemme fra skuffen.

Fra Cover FX købte jeg deres Gripping Primer. Jeg har set forskellige reviews og det at produktet lød til at have en mere unik formel og skille sig ud ift andre primers gjorde at jeg simpelthen måtte have det med hjem. Jeg har dog kun brugt den en enkelt gang, så kan ikke komme med et fyldstgørende review. Dog er jeg umiddelbart meget begejstret. Den er også udsolgt mange steder, så efterspørgslen er stor.

Jeg købte også en MAC Paint Pot i farven “Painterly”. Det er en cremet øjenskygge, men du kan også bruge den som primer under din øjenskygge. Farven Painterly er så fin lys brun i en kold nuance og den ligger sig så fint på øjenlåget.

De mere budgetvenlige produkter var nogle jeg havde googlet mig frem til hjemmefra. Der er såå meget at vælge imellem og du kan ikke teste produkterne i CVS. Derfor er lidt grundig research en god ide.

Jeg måtte have Butter Bronzer fra Physisians Formula med hjem, da det er en meget populær bronzer og meget billig. Den dufter meget parfumeret, så hvis man ikke er til det, så er dette et no-go. Det er dog en super fin bronzer, som man nemt kan blende og bygge op med mere farve afhængig af hudfarve og temperament.

Selvom jeg fik købt Cover FX primeren, så måtte jeg også have Glow Activator primeren fra Joah med hjem. Konsistensen er en meget tyk gele, og den skal lige trænge ind efter den er blevet påført. Den indeholder silikone, som for nogle kan tilstoppe huden, så det skal man lige være opmærksom på.

Så fik jeg også købt en Photo Ready Candid concealer fra Revlon. Det er en meget tyk concealer og den har en kæmpe stor applikator. Den fungerer rigtig fint feks under øjenen eller i næsefløjene. Den er meget forskellig fra min Maybelline Age Rewind concealer, så det kræver lige lidt til tilvænning.

De sidste to produkter er begge fra Milani Cosmetics. Deres Eye Tech Extreme Liquid Liner er virkelig god. Den har en meget lang og tynd filttut som gør den super nem at lægge. Jeg er fan! Derudover så har jeg også købt en Colour Statement Lipliner i “All Natural” der som navnet også siger er virkelig fin til det naturlige look.

Jeg har gemt en lille video af produkterne på min Instgram @Beautybybalslev som highlight under New In 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..