Nem hverdagsmakeup i varmen

Når det er sommer, så bruger jeg generelt mindre makeup end om vinteren, og med den varme og fugtige sommer vi har haft, så har det kun forstærket mit behov for simpel makeup.
Min hud er tør/kombineret og det betyder at jeg har brug for fugt, men samtidig så fedter jeg nemt, super belastende kombination. But you gotta work with what you have!

Derfor har jeg skåret lidt ud af min ellers normale makeup rutine samt skiftet ud i nogle produkter. Jeg bruger ikke nogen foundation eller pudder i øjeblikket, da det simpelthen smelter af min hud. I stedet for bruger jeg en gang imellem en primer samt concealer til at udligne eventuelle ujævnheder i huden. Derudover så bruger jeg også langt flere creme baserede produkter, da de er nemme at blende ind i huden.

Jeg starter med en primer og for tiden er det in transit camera close-up fra It works. Derefter en concealer og min favorit lige nu er Benefit Boing airbrush concealer no.2.
For at friske ansigtet lidt op, bruger jeg en under eye primer fra Smashbox. Jeg bruger en contour stick fra Benefit som hedder Hoola Quickie til at forme ansigtet og den ligger jeg under kindben og i tindingerne, altså der hvor jeg normalt vil bruge min solskinspudder.
Til kinderne bruger jeg min yndlings cream blush Make up for ever no 225. Den er så nem at arbejde ind i huden og farven er så fin.
Jeg bruger en liquid highlighter fra Benefit som hedder High Beam og i den våde kant på øjet ligger jeg en nude Kohl fra Sephora.
Til mine bryn bruger jeg lidt Benefit Gimme Brow. Måske tænker du, hvorfor jeg bruger noget til mine bryn, nu hvor de er permanent tatoverede. Det gør jeg fordi de få hår jeg har i mine bryn stadig er lyse, og jeg synes derfor det er pænest hvis jeg enten farver dem eller bruger et produkt som Gimme Brow.
Til sidste bukker jeg mine øjenvipper med en eyelash curler fra Shiseido, tager mascara på, det kunne være denne fra Smashbox som hedder Full Exposure inden jeg sprayer noget setting face mist og for tiden er det ofte Bioderma Hydrabio da den indeholder spf 30.

Det ser ud til at det varme vejr forsætter lidt endnu, så jeg finder nok ikke min foundation frem til hverdag lige foreløbigt 🙂

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..