My travel MakeupBeklager stilheden på bloggen, men der er for få timer i døgnet i øjeblikket. Arbejde, træning, familie og venner fylder dagene ud, og jeg skal bestemt ikke klage 🙂

Jeg er endnu engang i USA med arbejde, og vil lige dele indholdet af min makeup taske med jer.

Der er især et mærke der går igen, når jeg kigger på billedet; Sephora. Er vild med deres khôl, de er holdbare og flotte i farverne. Derudover så laver de nogle lækre børster, og her er min favorit til blush deres contour blush-bronzer. Min snart tomme correct concealer pen er specielt god hvis der er en lille (eller stor) urenhed som jeg ikke har kunne holde ballerne fra. Fy skam dig Lise!

Jeg bruger lige nu to foundations/BB-/CC creams eller hvad de nu kaldes for tiden. Den ene er fra Sephora og dækker let, den anden er Illuminating Skin Finish fra Vita Liberata og den bandit fortjener sit eget indlæg (Coming up). Totalt sunkissed ansigt får jeg med den på, passer måske ikke så godt til årstiden, men jeg har brug for en sommer feeling og er FAN!

På ansigtet bruger jeg også Cover all mix concealer fra Make up store, god til gule undertoner som jeg har i min hud, samt min HD pudder fra Make up for ever samt en snart tom bronzer fra Rimmel. Dem påfører jeg med min Kabuki børste fra Youngblood. Den er møg god, men fælder en smule.

Så bruger jeg mine to e.l.f. yndlingsprodukter; Candid Coral Blush (Nars Orgasm efterligning) og eyebrow kit som jeg påfører med min smashbox pensel. 

Lidt Benefit skal der til, og mine tre yndlings i øjeblikket er deres Stay dont stray primer, Benetint cheek stain for lidt glød i kinderne og på læberne samt favoritten They’re Real mascara. Bukker vipperne inden med min Shiseido øjenvippebukker.

Det var lige et indblik i min morgenrutine. Nu vil jeg hoppe i bad og i gang med endnu en dag i kolde USA. Der er seriøst meget sne herovre, de har vist glemt at marts er en forårsmåned 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..