My Beauty Box // feb ’13

Jeg elsker når jeg får min lille gave ind af døren hver måned. I februar måneds My Beauty Box var der et fint sæt fra Diego Dalla Palma samt en lip brush. Sættet koster 250,- på diegodallapalma.com.

En fin rød læbestift i farven “Vivian Blood red”, som er rigtig flot rød, men den holder desværre ikke så godt, den klarede dog drikketesten, men failede på madtesten.

En sort kohl i farven “Darkest night”, og den er virkelig lækker kul sort. Den er tilpas blød og nem at arbejde med. Den skal nok blive et hit.

Så var der denne “Very Fairy Lip Brush” som er med låg. Jeg bruger ikke rigtig læbepensler, da jeg bedre kan lide fingrene eller direkte på læberne. Derfor er den heller ikke blevet testet endnu. Den kan købes for ca.70,- på mybeautybox.dk.

Så var der jo de seks øjenskygger : Snow, Shield, Mirror mirror, Fairest, Destiny og Battleground.
Det er nogle lækre farver. De to mørke er dejlig varme i det. Pigmenteringen er rigtig god, specielt på de tre med shimmer (de øverste).

Så fik jeg også lige lavet en lille collage med billeder af makeup paletten i brug. Min kæreste legede fotograf, hvilket han vist synes var meget sjovt.
 

2 Replies to “My Beauty Box // feb ’13”

  1. Jeg havde den desværre i forvejen så jeg blev ikke ligeså begejstret som jer andre – men nu kan jeg da tillade mig at prøve at skære i en af dem og se om jeg ikke kan få lavet de øjenskygger taskevenlige haha

    1. Sig endelig til hvis det fungerer. Jeg vil også gerne have dem ud og i en lidt mindre beholder, da den elelrs bare kommer til at ligge i et skab uden at blive brugt. Det er jo en skam… 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..