Murad Celebrate Smooth Skin

Bliver lige nødt til at dele det her med jer, da det simpelthen er så billigt.
Jeg er virkelig fan af Nicehair, da de ofte har mange gode tilbud og billige produkter. Dette Murad Celebrate Smooth Skin sæt er ingen undtagelse.

Du får Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture cremen i 50 ml – min favoritcreme, som jeg bruger både morgen og aften her i vinter/foråret.
Så får du også Rapid Collagen Infusion i 30 ml som er en serum du bruger inden cremen og som bekæmper fine linier og rynker (Normalpris 703,-). Derudover er der også en 30 ml Exfoliating Cleanser og en lille øjencreme. Disse produkter har jeg endnu ikke prøvet, men generelt er min begejstring for Murad meget stor, så jeg tror ikke jeg bliver skuffet.  

Normalprisen for ansigtscremen er 710,- (på tilbud til 479,-) og for kun 61,- ekstra får du altså de tre ekstra produkter med, nåh ja og en rigtig fin toilettaske. 

Det var vist dagens salgstale, men jeg blev bare lige så begejstret da jeg hentede min pakke, at jeg måtte dele det 😀

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..