Mountainbike // Fun Cardio

Jeg startede op på mit løbeprogram for en måneds tid siden, men begyndte dog at få lidt smerter ved hoften. Nok en overbelastningskade, som jeg nu er i behandling for ved min kiropraktor. Dog har jeg ikke rigtig løbet i tre uger, så det måtte anden cardio på programmet og det blev så mountainbike.

Jeg tog fat i en bekendt fra trænings centeret, Marianne, som jeg vidste kørte mountainbike og hørte om hun ville have mig med på slæb. Det ville hun gerne, så dagen efter drog vi ud i den danske natur. Det blev til en skøn tur på 42 km i meget varierende landskab, og jeg var hooked.

mountainbike_2

Weekenden efter begav jeg mig ud på samme rute selv, da jeg blev nødt til at have den ind i hukommelsen hurtigt, hvis jeg nogensiden skulle huske den selv. Jeg kørte forkert et par gange og kiggede endnu flere gange på Endomondo for at lure ruten ud fra sidste tur. Endte da også med at komme hjem i god behold.

Har dog lovet at jeg ikke vil køre off-road alene fremover, jo jo det er da nok heller ikke så smart. Det skal dog lige siges, at jeg selvfølgelig cykler med hjelm!

Så i sidste uge snuppede jeg endnu en tur selv, denne gang kun på landevej og grus, men det er ligesom ikke helt det samme som i skoven på trail. Så selvom det er fedt at komme ud i naturen og se lidt mere end på en løbetur, så vil jeg helst cykle med andre, da jeg så kan komme ud hvor det også er lidt sjovt 😉

mountainbike_3

Skriv et svar