Motivation // Nyt træningstøj på tilbud

Sponsoreret indlæg

Som jeg skrev i sidste uge, så har jeg hanket lidt op i mig selv, og sat mig et mål om at styrketræne 4 gange om ugen, (som jeg plejede at gøre). Motivationen er i top og jeg kommer afsted til styrketræning 4 gange i ugen og i sidste uge blev det også til 2 løbeture. Den ene var på 5 kilometer uden smerter i mit knæ, yay.

Det føles super dejligt at være ordentlig i gang igen og jeg håber at kunne fortsætte de gode takter. Jeg får så meget positivt ud af at træne. Et er at jeg kan mærke at det er godt for min krop. Noget andet er hvad det gør ved mit humør. Jeg bliver bare glad af at komme ud og få rørt mig, hvad end det er i træningscenteret eller en tur i løbeskoene. Det er bare en skøn følelse!

Et ekstra boost!

Udover at jeg kan mærke alle de gode fysiske og mentale effekter af, hvad min træning giver mig, så kan nyt træningstøj også være med til at booste motivationen. Jeg har for nyligt fået fingrene i nogle lækre sager fra Hunkemöller. Troede egentlig de primært lavede lingeri og hyggetøj, så var overrasket over at se deres udvalg af træningstøj. Tjek lige den fine top som jeg havde på til træning i sidste uge. Synes ryggen er vildt flot!

Grøn Velour top 100,- // Tracksuit bukser 270,- // Grå træningstop 50,- //
Sort sportsbh 350,- // Pink t-shirt 75,- // Sort top 70,-//
Pink top 75,- // Sorte shorts 240,- // Blå top 50,-

Jeg har fundet lidt andre lækkerier hos Hunkemöller som du kan se herover. Meget af det er på tilbud lige nu, og oven i det så får du også det billigste item med “gratis” hvis du køber min 3 ting. Hvis du skal have bestilt noget hjem, så tror jeg du skal være hurtig inden det er væk. Min gule top er allerede udsolgt!
Jeg købte også den grå top herunder til kun 50,-. Er fan af den enkle ryg 🙂

Skriv et svar