Mine september planer 2018


September og efteråret er officielt skudt i gang. Varmeste sommer jeg kan huske er blot minder og nu er det tid til at finde striktrøjerne frem. Mine september planer byder på lidt af hvert…

♦ Passe verdens dejligste hund. Mine svigerforældre er taget på ferie og vi er de heldige hundepassere i 14 dage. Så der skal gås lange ture og nusses en del 😉

♦ Løbeture – jeg starter ud med at løbe et OCR løb næste weekend. Det er Sepe Extreme Challenge og den ser mere ekstrem ud end de tidligere gange jeg har været med, så det skal nok blive godt. Derudover så overvejer jeg at tage med til CPH halfmarathon weekenden efter, men tænker jeg lige skal ud og løbe en lidt længere tur, bare lige for at være sikker på benene er klar.

♦ Jeg skal til en skøn venindes fødselsdag og jeg glæder mig. Alle mine veninder hjemmefra kommer, og selvom vi bor i samme by, så ses vi alt for lidt. Er sikker på det bliver en fantastisk aften.

♦ Min søster blev kandidat i sommers og min gave til hende er en tur til København hvor vi skal spise Brunch på Nimb og bare have en rigtig skøn søster hygge dag. Der bliver så dejligt!

♦ Besøge Line Wittrup. Jeg har ikke booket en tid i kalenderen endnu, men satser på at jeg skal en tur forbi Line og sige hej samt få målt min fedtprocent. Jeg kan godt lide at få en lille status engang imellem, bare lige for at se hvordan det går med styrketræningen, muskelmasse samt fedtprocent 🙂

♦ Som sagt finde de tykke striktrøjer frem fra gemmerne, hygge med varm te i sofaen om aftenen og begynde at planlægge hvor næste ferie skal gå hen… skal det være en skiferie eller et smut til varmen i vintermånederne?!

♦ Begynde at skrive dagbog – men ikke hvilken som helst dagbog. Det er nemlig denne “The five minute journal” som jeg købte i USA i Juni. Har bare ikke fået taget mig sammen til at få startet. September bliver måneden hvor det sker!

Håber du får en skøn første efterårsmåned 2018 😀

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..