Mine renserutiner // Godnat

Sidste måned delte jeg min morgen renserutine, hvilken er meget enkel, da jeg jo også skal have tid til at sidde ved mit makeupbord og gøre mig klar 😉 Min aftenrutine er egentlig også rimelig simpel, selvom der på billedet er en del produkter, men det er faktisk fordi jeg varierer lidt i hvad jeg bruger hver dag.

Min aftenrutine består af 5 trin

 1. Jeg starter med at rense min hud, og min yndlings er Murad Refreshing Cleanser. Det er en vaskegel som jeg enten skummer op i hænderne eller som jeg bruger med min Clarisonic Aria rensebørste. Den renser i dybden og er drøj i brug og den udtørrer ikke huden.
 2. Derefter fjerner jeg min øjenmakeup med en Micellar Water på en vatrondel.
 3. Jeg har faktisk lige tømt min Bioeffect EGF serum som er super god da den er med til at forbedre hudens elasticitet og reducere fine linjer og rynker. Nu er jeg gået over til min Hyaluronserum, da EGF serummet alligevel er et rimelig pebret produkt.
 4. a: Hver anden aften bruger jeg BHA fra Paula’s Choice. BHA eller Salisylsyre eksfolierer og trænger ind i huden og kan hjælpe på fedtet hud og store porer og dermed mindske udviklingen af urenheder.
  b: Det andet step 4 de andre aftener er et andet produkt fra Paula’s Choice, nemlig deres Retinol creme. Retinol er en type A-vitamin og jeg bruger faktisk to forskellige typer A-vitamin, hvilket egentligt er lidt spøjst, men det fungerer.
 5. a: Efter min BHA bruger jeg en Super3 booster, som også er en A-vitamin creme, denne er fra Beauté Pacifique. Der er forskellige udgaver af A-vitamin, men de skulle alle kunne mindske fine linjer og rynker, samt reducerer synligheden af pigmentpletter og den cellefornyende effekt giver en klarere og friskere hudoverflade.
  Bemærk dog der er en tilvænningsfase, da produktet kan være lidt skrap ved huden. Den eneste ulempe ved cremen er at den lugter, min kæreste kalder den i hvert fald lugtecremen, og det er en af grundene til at jeg er ved at lede efter et alternativ eller overvejer om jeg bare skal gå 100% all in på Paula’s Choice retinol. Hmm….
  b: Som afslutning efter min Retinol creme bruger jeg en nat creme fra Purely Professional. Den er måske lige på kanten til ikke at være fed nok til min vintertørre hud, men nu hvor vinteren ikke har været helt så kold og tør, og vi er på vej ind i foråret, så fungerer denne faktisk rigtig fint.

Engang imellem bruger jeg faktisk også to andre renseprodukter. Det ene er Murad Clarifying Cleanser, som er lidt for skrap til at bruge dagligt for min hud. Min kosmetolog anbefalede dog at jeg bruger den et par gange om ugen, så det bliver til en enkelt gang. Derudover så bruger jeg min Korea importerede Egg Mousse Pack fra Too Cool for School, som egentlig er en maske, men som jeg også bruger som rens engang imellem. Huden efterlades så super dejlig blød. Den er simpelthen lækker!

Min Clarisonic Aria rensebørste

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..