Mine marts planer…

Så er det endelig forår – NOT! Hvad sker der lige for vejret. I morges cyklede jeg på arbejde i Skibukser, Sorell støvler og min Canada Goose jakke… I marts – That’s just wrong!
Det ser dog ud til at temperaturen stiger til plus grade, så mon ikke den sne snart er væk, så vi kan få noget forår, varme og sol.

Min marts er faktisk uden de vilde planer, hvilket nogle gange bare er dejligt. Især når kalenderen og weekenderne bare har været fyldt op i den seneste tid. Nu skal der slappes af.

♦ Starter dog lige med en hyggelig tur ud i min mor og stedfars sommerhus hvor der skal hygges med min stakkels speciale skrivende søster og min mor. Husk svagt hvordan man er presset i speciale perioden. Det er jo kulminationen på +18 års skolegang der skal summeres op i en 100 siders lang opgave. Jeg joiner dem en dag, og så skal der nok bare spises lidt kage og slappes af.

♦ Jeg skal hen til søde Nikka og ha’ tegner mine bryn op for (forhåbentlig) sidste gang. Fik microblading for to år siden og de trængte virkelig. Første gang fik de for et par uger siden, så nu er de klar til endnu en omgang, og så er jeg klar til de fineste øjenbryn. Elsker det!

♦ Jeg skal løbe en masse kilometer. Har en intention om at løbe Lillebælt Halvmarathon til Maj. Billetten er ikke købt, men løbeplanen følges til punkt og prikke og så håber jeg at jeg ikke skal bøvle med skader og så kommer mit 4 halvmaraton forhåbentlig i hus.

♦ Jeg skal selvfølgelig lige huske at flette et Xterra ind i planen, da min veninde og jeg deltager i endnu et løb i Blåbjerg. Jeg er sikker på det nok skal blive en sjov omgang lige som forrige weekend i Viborg.

♦ Sidst men slet ikke at forglemme, så er der altså lige en påskeferie som venter i slutningen af Marts. Elsker at foråret er så gavmild med ferier og helligdage. Kalenderen er åben, men mon ikke der nok skal komme nogle aftaler på plads som forhåbentlig indeholder drinks 😉

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..