Mine Juni planer…


Der er snart en måned siden jeg har været herinde, og det er primært fordi jeg har nydt det helt igennem fantastiske vejr vi har i Danmark lige nu. Det er jo fuldstændigt vanvittigt. Det vilde er at det ser ud til at fortsætte, min vejr app viser i hvert fald over 20 grader de næste 9 dage. Dog med lidt flere skyer, men det er nu også ok.
Jeg får en rimelig travl juni måned. Den startede med at min søster afleverede speciale og vi var oppe og overraske hende med brunch på Restaurant Ombord i Århus. Jeg er en pænt stolt søster!
Eller så skal jeg…

♦ en tur til USA… På fredag rejser jeg til New Orleans, da jeg skal besøge en legetøjsmesse. Jeg har aldrig være i New Orleans før, så har taget mig den frihed at holde weekend i New Orleans og lege turist lørdag og søndag. Der er booket en tur til noget sump område med håb om at se alligatorer samt et besøg på en plantage. Derudover så tager jeg også på en guidet cykeltur rundt i byen inden min kollega joiner mig søndag aften og arbejdsugen starter 🙂

♦ Løbe et par løb – det satser jeg på. Har ikke meldt mig til noget endnu, men håber at der er energi til at løbe enten Nordic Race (hvis jeg kan finde billetter i et af de første heat) eller Klovneløber i Vejle lørdagen efter jeg er kommet hjem fra USA. Nu må vi se om energien er der. Derudover så afventer jeg lige vejrudsigten for Århus og overvejer om der skal endnu en halvmarathon ind på kontoen.

♦ Nyde et par dage på skønne Vejle Fjord. Det er igen arbejdsrelateret, men håber der bliver tid til et morgendyb i havet og måske lidt spa tid. Agendaen ser dog noget pakket ud, så måske jeg skal bliver lidt længere på sidste dagen. Jeg har en gang før været på Vejle Fjord og ikke været i spa, og det er vel næsten en synd!

♦ En tur i Djurs sommerland. Det er jo intet mindre end fantastisk for et stort legebarn som mig 😀 Jeg glæder mig til at prøve alle rutsjebanerne, spise en stor is og måske et smut i vandland 🙂

Håber du får en dejlig Juni, fyldt med sol og får lavet nogle gode minder!

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..