Mine hudplejeprodukter // rejseudgave

Jeg er lige kommet hjem fra skønne New York efter en kort tur med kun tre overnatninger. Jeg kunne egentlig godt have pakket alle min sædvanlige hudplejeprodukter, da jeg tjekkede min kuffert ind. Dog kan jeg godt lide at have en lidt mere simpel hudplejerutine, når jeg er afsted med arbejde, da jeg ofte er super træt når jeg kommer hjem om aftenen.

Det er vigtigt for mig at det er nemt at bruge, det skal være effektivt og så skal der være masser af fugt til min dehydrerede aircondition hud. Jeg fandt derfor en cleasing foam, en dagcreme og en peeling maske i små poser, som kan genlukkes. Disse er fra koreanske producenter, men der findes masser af denne slags på markedet og det er super smart.

Derudover så havde jeg min Filorga Michellar Water med og den blev udelukkende brugt som øjenmakeupfjerner, men jeg kunne jo have nøjes med denne også som renseprodukt, men nej der kunne jeg ikke begrænse mig 😉

Derefter så brugte jeg Radiance Serum fra Caudalie inden jeg sluttede af med en Ceramide creme fra Elizabeth Arden. Denne brugte jeg dog kun til natten, og den giver virkelig meget fugt uden at fedte. Du kan også bruge den som dagcreme. Den er virkelig lækker og en smule dyr.

Om aftenen brugte jeg desuden deep sleep pillow spray fra this works. Jeg har egentlig ikke problemer med at falde i søvn, men det dufter skisme godt med lidt lavendel på puden inden sengetid 🙂

Det kan godt være jeg har nemt ved at falde i søvn, men jeg vågner til gengæld også super tidligt. Derfor havde jeg to sæt Erno Laszlo multi-task eye serum masker med som jeg tog på i 10 min mens jeg børstede tænder. Super nemme at tage på og de gled ingen vegne samt efterlod mine øjnomgivelser uden al for meget puffiness .

I min bagage havde jeg også en lavendelmaske fra Dermalogica som holder al lys ude. Samtidig dufter den af lavendel som er beroligende og kan være med til at give en bedre nattesøvn. Det ved jeg nu ikke om jeg bemærker, men jeg gør hvad jeg kan for at optimere min søvn når jeg er jetlagged 😉

Nu vil jeg gå i seng. Jeg er fuldstændig baldret og skal være på en hel dag igen i morgen, så må hellere få min skønhedssøvn. Ellers skal der helt sikkert mere end nogle eye patches til, for at redde mine kænpe puder under øjnene 😀

Skriv et svar