Mine februar planer….

…er allerede godt i gang, da vi jo er halvejs inde i måneden, men ikke desto mindre har jeg planer om en masse spændende ting for resten af måneden.

♦ Ferie
Jeg skal slappe af, hygge med min søde kæreste, fejre min mors og min søsters fødselsdage, bare sidde og stirre ud i luften, spise god mad og drikke vin med gode venner

Microblading af mine bryn
De er to år siden jeg fik lavet mine bryn med microblading eller permanent makeup som er det mere brede term. Nu er det på tide at de får en opfriskning, ja det skulle de nok ha haft for 6 måender siden. Jeg glæder mig til at se det endelige resultat.

♦ 10.000 skridt og 50 kilometer
Ja det var egentlig et mål jeg satte i Januar. Jeg ville gå i gns 10.000 per dag per uge. Hvilket vil sige at hvis jeg mandag til lørdag kun har gået 56.000 skridt, da så ville søndagens mål være 14.000 skridt, så jeg kommer op på 10.000 skridt gns/dag set over en uge. Det gik godt i Januar, så jeg fortsætter i Februar.
Den anden del er at jeg har sat 50 km som mit kilometer mål i Januar og det nåede jeg, så Februar hedder det samme og så må vi se om Marts skal højere op.

♦ New York
Det er godt nok med arbejde og kun 3 overnatninger, men det er lige midt på Manhatten vi skal være og jeg glæder mig til at mærke the New York vibe for fjerde gang i mit liv. Det er bare noget helt specielt. Sidst jeg var der var i 2015 hvor jeg besøgte byen helt alene i 48 timer.

♦ Xterra Duatlon
Sammen med en veninde skal jeg lave en kort Xterra duatlon i Hald Ege ved Viborg. Xterras foregår i kuperet terræn og på mtb (så må hellere få støvet den af) og vi skal løbe 3,5 km cykle 12 km og løbe den samme 3,5 km rute igen. Det skal nok blive hårdt. Jeg løber aldrig i bakker, da jeg bor på den flade jyske hede, og bliver da også forpustet af at skulle over et vejbump, ha ha, så nu må vi se om jeg overhovedet kan løbe hele ruten 😉

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..