Min første crossfit konkurrence

I lørdags var jeg til min første crossfit konkurrence; Klubmesterskaberne i Crossfit Copenhagen Spinderiet i Vejle. Jeg besidder et pænt stort konkurrencegen og kan virkelig godt lide at vinde, men samtidig er jeg også bevidst om mine egne begrænsninger. Så med 3 måneders crossfit erfaring i rygsækken, var målet at stille op og give den max gas. Det mål blev bestemt nået, hold nu op hvor var jeg træt da dagen var omme… fik også kun taget et billede og snappet en del 😉

Konkurrencen varede hele dagen og man kunne melde sig til RX (som betyder at du laver øvelserne med den vægt, højde, antal reps som øvelsen er beskrevet med) og scaled (som betyder at øvelserne er scaleret ned, så alle kan deltage). Klubmesterskaberne var virkelig lavet så alle kunne deltage, og det var super fedt både at have newbies og super atleter med. Jeg gik egentlig efter en scaled da jeg troede scaled blev målt mod scaled og RX mod RX, men ombestemte mig, da alle blev målt mod hinanden og som scaled røg du automatisk ned i bunden, og der kom konkurrencegenet frem i mig. RX it was! Newbie eller ej, så gad jeg altså ikke ende sidst 😉

Det gik også helt fint på RX og jeg fik da gennemført alle øvelserne pånær doubleunders (sjip hvor tovet passerer to gange under fødderne i et hop) da jeg ikke lige er så stærk i den endnu – jeg trænere videre.

De tre workouts vi lavede i løbet af dagen var:

WOD 1 – SAM DANCER
RX
Buy in: 500 m. row
5 sandbag carries (20) – her skulle 3 kasser forceres og sandsækkene (som var medicinbolde) lægges op på en forhøjning i hovedhøjde og man måtte selv bestemme om man tog 1 eller flere bolde ad gangen – av mine ben!
15 KB-swings (28/20)
4 sandbag carries (20)
15 KB-swings (28/20)
3 sandbag carries (20)
15 KB-swings (28/20)
Buy out: 500 m. row – Jeg nåede ikke at blive helt færdig med den sidste roning, så må tage revanche en anden gang!
TC: 13 min
Rest: 3 min.
Max effort:
Farmer hold (2×32/2×24)
TC: 3 min
Directly into…
21-15-9
Double Unders
*5 burpee boxjumps (24”/20”) after each round
TC: 3 min

WOD 2 – MIKKO SALO 
RX
Prior to 5:00
2 rounds:
12 deadlifts (80/60)
1 round run
Prior to 10:00
2 rounds:
14 deadlifts (80/60)
1 round run
Prior to 15:00
2 rounds:
16 deadlifts (80/60)
1 round run
Prior to 20:00
2 rounds:
18 deadlifts (80/60)
1 round run

Her skulle man nå de 2 runder dødløft + løb indenfor timecap på 5 min for at få lov til at fortsætte med næste omgang. Jeg nåede til 3 omgang og 2xdødløft og halvdelen af løbetur nr.2 (som i øvrigt gik ned af en bakke op op igen – AV) inden de 15 min var gået.

WOD 3 – SARA SIGMUNDSDOTTIR

3 rounds for time and reps
3 Burpees-to-target (10 kg., 2×10 kg., 3×10 kg.)
5 Feet-on-target-push-ups (10 kg., 2×10 kg., 3×10 kg.)
Unbroken set of hang power cleans (40/30)
3 Burpees-to-target (10 kg., 2×10 kg., 3×10 kg.)
5 Feet-on-target-push-ups (10 kg., 2×10 kg., 3×10 kg.)
Unbroken set of T2B

Man fik point baseret på placering og så var der finale til de fire bedste – og jeg var ikke en af de fire bedste, ha ha 😉

Det var en super hyggelig dag hvor man også fik mulighed for at snakke med de andre medlemmer mere end til en normal træning. Alle heppede gevaldigt på hinanden og der var bare en super fed stemning. Vi sluttede dagen af med hygge og sommerfest.

Jeg har ikke nogle ambitioner om at deltage i flere crossfit konkurrencer, men stiller selvfølgelig op til en ny omgang klubmesterskaber en anden gang 🙂

Prøv eventuelt de forskellige workouts af selv, jeg lover de er hårdere end de ser ud 😉

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..