Min billedvæg // DIY

 

Sikke da en fin modtagelse af mit blogindlæg fra i går om Livet i Provinsen, TAK. Jeg lover at lave flere indlæg af den slags og selvom der ikke sker så meget herude på heden, så skal jeg nok finde på noget at skrive om.
I dag vil jeg lige vise noget som jeg er super glad for herhjemme, nemlig min billedvæg. Jeg lavede den egentlig i sensommeren sidste år og den består af billeder fra vores tur til New Zealand og Fiji i 2014.
Det var en helt igennem fantastisk tur, og jeg elsker at kigge på den og drømme mig langt væk og ud i den store verden 🙂

  1. Jeg startede min billedvægs proces med at finde de billeder som jeg ville have på mig væg. Det kan tage lang tid, skulle jeg lige hilse og sige.
  2. Derefter prøvede jeg at mingelere rundt med dem i powerpoint og lave et par forskellige forslag til opsætningen.
  3. VIGTIGT: Så fik min kæreste lige lov at sige Go eller No-Go (medbestemmelses-element i et forhold, tjek)
  4. Derefter så klippede jeg papir ud i de ramme størrelser som jeg gerne ville have rammerne i og klistrede dem op på væggen med elefantsnot, så jeg kunne se hvordan det setup rent faktisk så ud i rummet.
  5. Billederne blev sendt til redigering (tak far) og print hos Pixum.dk. Rammerne købte jeg i min lokale interiør biks. Hoei rammerne kan også købes på plakatdyr.
  6. Så kom the moment of truth, billederne kom op, de sad lige og jeg var glad 🙂

New Zealand kortet er købt på Mapiful og efterfølgende tegnede jeg vores rute ind på kortet samt satte små labels på med destinationen hvor billederne er taget. Vores billedvæg er på kontoret og jeg nyder den og bliver mindet om at en dag skal jeg tilbage til New Zealand – det er helt sikkert!

Leave a Reply

Følg Lise Balslev på..