Mere glød // Vita Liberata – Beauty Blur vs. Illuminating Skin Finish

Jeg gik lidt i panik da jeg opdagede at man ikke længere kan købe Vita Liberatas Illuminating Skin Finish. Som I nok kan se på den komplet tomme bøtte, så har jeg været super glad for produktet. Jeg har brugt det til at blande i min foundation, hvis jeg gerne ville give min hud lidt ekstra glød, hvilket vil sige pretty much hele sommeren samt til festlige begivenheder.
Jeg skrev til Vita Liberata og spurgte hvad der lige var sket med deres Illuminating Skin Finish og de sagde at den var udgået, men jeg kunne prøve deres Beauty Blur. Vita Liberata laver en meget populær beauty blur til kroppen og så var der altså kommet et tilsvarende til ansigtet.

Ny formular – er der forskel?

Jeg fik bestilt en i farven latte light og formularen er ikke helt den samme, som de også sagde hos Vita Liberata, og jeg skal ikke lyve, kunne bedre lide den gamle formular, men jeg er stadig fan. Kunne dog godt finde på at købe den en tone mørkere til sommerbrug.
Du kan som jeg gør, blande den i din foundation eller bruge den som primer under foundation eller bare springe foundation over, men det bliver bare lige lidt for sparkling til mig, da jeg har tendens til at fedte i t-zonen.

Jeg har lige smidt en video ind herunder, så du kan se hvordan beauty blur er på huden.
Den kan selvfølgelig købes på tilbud i al den Black Friday madness som foregår alle steder. Jeg fandt den hos Nicehair til kun 130,- her sparer du altså 55%

Skriv et svar