Mascara Mani // 8 anmeldelser

Jeg er altid på jagt efter noget lidt bedre, specielt når det gælder smukke vipper. Derfor ryger der en del mascara forbi mit makeupbord. Nogle rigtige gode og andre som jeg bestemt ikke køber igen.

Smashbox // Full Exposure
Da jeg første gang så mascara børsten på denne, så synes jeg den virkede noget voldsom. Som I kan se er den kæmpe stor, men den har virelig fungeret godt for mine vipper især efter at de har fået lidt mere længde pga denne. Mascaraen tilfører faktisk endnu mere længde, den adskiller vipperne og drysser ikke, men den kan dog have svært ved at fange de helt korte vipper. 172,-

L’oréal // Paradise Extatic
Meget hypet mascara som jeg virkelig havde høje forventninger til. Desværre blev de ikke indfriet. Den fungerede egentlig meget godt de første par uger, men så begyndte den at klumpe ekstremt meget. Måske virker den bedre for dig, for den får virkelig mange fine anmeldelser med på vejen. 72,-

MAC // Pro Beyond Twisted Lash
Denne spinkle sag med bøjelig børste bruger jeg hver dag. Den passer perfekt til de nederste vipper. Jeg tænker også at den er super god når du bruger falske vipper, og du lige giver dem det sidste lille touch for at samle vipperne med dine egne. Du kan få den i et sæt med en gel liner og en øjenbrynspensel til 250,-

Too Faced // Better Than Sex Waterproof Mascara
Det er altid godt med en vandfast mascara til poolen eller en film der presser tårekanalerne. Denne duer dog ikke for mig. Sidst jeg brugte den sad den på mine øjenlåg, og det skal en vandfast mascara altså ikke. Så nej tak herfra. 205,-

Ciaté // Wonderwand
Jeg var ellers meget spændt på denne, og den har en super fin børste, der giver masser af fylde og længde til vipperne, men for hulen da! Den smitter af, helt vildt. Så den kommer ikke ind på makeupbordet igen. 195,-

Estee Lauder // Sumptuous Bold Volume Lifting
Så var der endelig en vinder og heldigvis for det, for jeg har en ekstra i skuffen. Faktisk har jeg 3-4 mascara som bare ligger og venter på at de bliver brugt. Denne giver masser af fylde og længde og opfører sig generelt bare som jeg gerne vil have det, men prisen er dog noget pebret, hvilket trækker ned. 260,-

PÜR // Fully Charged Magnetic
Jeg fik en lille prøve på denne i en beautybox og roste den til skyerne, så derfor købte jeg den x2. Jeg troede jeg havde fundet den perfekte mascara. Men som du måske fornemmer, så blev jeg skuffet. Jeg ved ikke hvad der lige skete, men denne er bare slet ikke så god som prøven. Denne smitter nemlig af på mit øjenlåg. Jeg forstår det ikke – øv, øv! 209,-

Benefit // Bad gal BANG!
Endnu en mini udgave af en mascara. Dem kan jeg godt lide at købe, da man så lige kan teste den af inden jeg går all in. Denne har en gummibørste og der var masser af begejstring da den kom på markedet tidligere i år. Dog virker den slet ikke for mig. Den giver virkelig lange vipper, men der er 100% smitte af garanti. 225,-

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..