En mave i balance giver et styrket immunforsvar

Duolac_

//Produktet er sponsoreret//

Jeg var til et event med Sundhedsbloggeren Sofie Bentzen for et par uger siden og emnet var fordøjelse! Måske ikke lige et emne der får de fleste til at springe op af stolen af begejstring, men faktum er at rigtig mange kvinder, har problemer med mavens balance på et eller andet tidspunkt i deres liv, og for mange kan det være rigtig generende.
Faktisk er det også i vores tarme at 70% af immunforsvaret sidder, og derfor er det rigtig vigtigt at passe på maven og specielt i denne tid hvor der influenza og forkølelse dukker op over alt.

Sofie fortalte også at der er mange ting man selv kan gøre for at hjælpe sin mave og tarme til at have de optimale forhold: Drikke nok vand, spise grønt og groft, tyg maden grundigt, dyrk motion og gå på toilettet når du skal på toilettet samt forsøge at undgå stress.

Du kan også hjælpe dine tarme og dit immunforsvar lidt på vej, og måske blive fri for oppustet mave, stressmave, feriemave ved at tage mælkesyrebakterier som kosttilskud. Mælkesyrebakterier er en naturlig del af dit tarmsystem og gavner både vores fordøjelse og generelle helbred. Dog kan det være gavnligt at supplere kosten med mælkesyrebakterier eller probiotika som de også kaldes. Desuden hjælper mælkesyrebakterierne kroppen med at optage de næringsstoffer du indtager, så hvis du i forvejen spiser sundt, så vil det da være optimalt, hvis kroppen også får det bedste ud af alt hvad du indtager.

Faktisk er der også lavet undersøgelser, der viser at Mælkesyrebakterier hjælper, hvis du lider af eksem (undersøgelserne er lavet med børneksem).

Det er også en god ide at indtage mælkesyrebakterier inden og under en ferie, da de kan være med til at du undgår rejsemave 😉 Da jeg har en del rejseaktivitet de næste par måneder med mit arbejde, så snupper jeg lige for tiden en Duolac Rejse 2i1 hver morgen, og så håber jeg det kan være med til at holde min mave i orden.

Hvis du selv har lyst til at prøve Duolac, så kan du bestille en prøvepakke her.
Duolac har 5 forskellige mælkesyreprodukter og jeg er helt vild med de små søde Duolac Daglig+ Børn som er tyggevenlige og formet som små bamser 😉

One Reply to “En mave i balance giver et styrket immunforsvar”

  1. […] har jeg skrevet om Duolac og mælkesyrebakterier, samt hvad de gør for din krop af gode ting og sager. Nu kan du så vinde to bøtter Duolac […]

Skriv et svar