Lookfantastic Julekalender #3

Håber I har haft en skøn jul med kærlighed og hygge. Vi var kun min far, søster, jeg og en 4,4 kg kalkun. Der blev hygget, sunget, danset og spillet kort. Vi fik gaver og spiste konfekt. Helt perfekt juleaften!
1. juledag stod den på julefrokost med min fars familie samt sidste låge i årets julekalender fra Lookfantastic. 

 • Dag 17 // Caudalíe Vinoperfect radience serum 10 ml
  En serum der skulle kunne reducere mørke pletter på huden, stimulere kollagen- og elastinproduktion og derfor ideelt som anti aging produkt under dag- og natcremen. 
 • Dag 18 // First Aid Beauty Ultra Repair Cream 56.7 g
  En creme til både ansigt og krop der skulle være god til meget tør og irriteret hud. Jeg tænker den er oplagt lige nu, hvor den tørre vinterluft får min hud til at skrige på fugt. 
 • Dag 19 // ESPA Overnight Hydration Therapy 15 ml
  Fugtgivende ansigtsmaske som du tager på om aftenen og renser væk næste morgen. Der er hyluronsyre på ingredienslisten og det er jo nok noget der den mest populære hudpleje ingrediens i 2018.
 • Dag 20 // thisworks stress check roll-on 5ml
  Jeg har tidligere fået sådan en i en beautybox og har brugt den om aftenen inde jeg går i seng når jeg er ude og rejse. Den har en duft af eucalyptus og lavendel som har en dejlig beroligende effekt.
 • Dag 21 // Mane’n Tail Shampoo og Conditioner 2x60ml
  Fine små størrelser som nok kommer med i træningstasken.
 • Dag 22 // Lookfantastic duo makeup børste
  Jeg tror egentlig dette er er contour børste med den runde børste til contouring og den flade fan til highlighter. Overvejer dog at bruge den flade fan til at påføre ansigtsmasker, men så alligevel, vil jeg få den brugt?! Ellers kunne den anden ende måske bruges til under-eye concealer. 
 • Dag 23 // Aromatherapy De-stress muscle bath and shower oil 9ml
  Har tidligere prøvet deres morning oil, hvilket var lidt luksus at iføre sig inden morgenbadet. Denne kommer jeg nok til at bruge på samme måde og lidt afstresning til musklerne er nok meget godt, da der er kommet godt gang i styrketræningen igen.
 • Dag 24 // Erno Laszlo multi-task eye serum mask 2×2 stk
  Disse er perfekte til at tage med i håndbagagen på længere flyture. Luften i et fly kan være så udtørrende for huden, så når der er 8-10 timer på programmet næste gang, så skal jeg huske disse.
 • Dag 25 // Illamasque Beyond Powder Highlighter Full size
  Så kom der lige lidt ekstra jule glimmer med denne vanvittige flotte highlighter i farven Deity. Jeg glæder mig til at teste den, måske allerede i dag, hvor dagen også står på julefrokost. Så fin altså.

Alt i alt er jeg virkelig tilfreds med indholdet i kalenderen og value for money. Jeg mener jeg gav omkring 700,- for kalenderen. Du kan se hvad der var i 1 og 2 del af julekalenderen her og her.
Glædelig jul og nyd juleferien, hvis du er så heldig at have fri mellem jul og nytår 🙂

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..