Lookfantastic Julekalender 2019 #3

 • Dag 16 // Molton Brown Fiery Pink Pepper Bath and Shower Gel 100 ml 64,-
  Jeg elsker Molton Browns shower gels og denne er ingen undtagelse. Den dufter skønt og så er jeg bare vild med gelkonsistens og hvordan den skummer. Lyder mega fesent, men det er bare lidt ekstra luksus i badet.
 • Dag 17 // Emma Hardie Moisture Boost Vit + C Cream 20 ml ca.175,-
  Cremen indeholder både vitamin B3, som kan hjælpe med at minimere porer, fine linjer og rynker samt vitamin C andet hjælper på hyperpigmentering og beskytter mod solskader.
 • Dag 18 // Neals Yard Remedies Wild Rose Hand Cream 50 ml 89,-
  En lækker håndcreme der dufter skønt. Jeg bruger ellers ikke så meget håndcreme, så tror denne ryger til donationskassen.
 • Dag 19 // Bioeffect EGF Serum 10 ml ca.680,-
  Jeg har skrevet om denne serum rigtig mange gang, og jeg er super fan. Så der kom næsten et lille hvin fra mig, da jeg så hvad der gemte sig bag låge nr.19. YAY!
 • Dag 20 // Eyeko Lash Alert Mascara Half size ca.85,-
  En smart lille mascara. Jeg har tidligere prøvet en anden mascara fra Eyeko og den var jeg ikke overbevist om, men måske denne er bedre..
 • Dag 21 // Delilah Cosmetics Eye brow Pencil Full size 196,-
  Spidsen på denne er ikke min favorit, da jeg bedre kan lide en helt spids pen til mine øjenbryn. Det er primært fordi jeg kun lige laver et touch up, da mine bryn er lavet med microblading.
 • Dag 22 // Bubble T Limited Edition Bath Bomb ca.25,-
  Seriøst perfekt at åbne denne låge dagen efter vi flyttede ind i vores nye hus…som har badekar! Glæder mig til at smide mig i et varmt bad efter en kold løbetur 🙂
 • Dag 23 // Filorga Meso-mask 15 ml ca.115,-
  Jeg er fan af Filorga, de laver nogle lækre produkter, og har tidligere prøvet Meso-masken og den er virkelog lækker.
 • Dag 24 // Sleek Makeup Highlighting Palette Full size 89,-
  Fineste highlighting pallette med to baked powders, en shimmer pudder og en cream highlighter samt en forfærdelig lille børste som ikke kan bruges til en dyt 😉
 • Dag 25 // Omorovicza Queen of Hungary Mist 50 ml 335,-
  Fineste mist kan bruges både som en opfriskende mist i løbet af dagen eller som en toner efter afrensning morgen og aften.

Værdien af de sidste 10 dages produkter er på ca.1850,- Hvilket bringer total værdien op til 4.255,- Så jeg er stadig fuldt ud tilfreds med værdien af indholdet kontra prisen jeg gav (607,-)🙂

2 Replies to “Lookfantastic Julekalender 2019 #3”

 1. Godt nytår 🙂
  Virkeligt lækre sager til prisen 🙂
  Skal jeg prøve til næste jul.

  1. Godt nytår!
   Ja det er virkelig lækre produkter til en god pris 🙂

Skriv et svar