Lookfantastic Julekalender 2019 #2

 • Dag 9 // Oskia Renaissance Cleansing Gel 30 ml 159,-
  Denne rensegel fra Oskia har jeg fået en gang i en af de månedlige Lookfantastic beautybokse og jeg havde netop tømt den. Jeg dobbelt renser om aftenen og bruger denne inden min alm rens. Det er en olieret rens og den kan sidde på i 5 min som en maske inden den skylles af.
 • Dag 10 // First Aid Beauty Facial Radiance Pads 30 stk ca.110,-
  Pads som skal bruges morgen og aften indeholder glykolsyre som er en frugtsyre, så du får en kemisk peeling der hjælper med fjerne døde hudceller, stimulere dannelsen af nye celler og binder fugt i huden.
 • Dag 11 // Avant Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Cream 50 ml ca.600,-
  Så er der endnu en dagcreme og denne skal man da lige tage en ordentlig indånding inden man udtaler. Sikke et navn. Nå men jeg er allerede gået i gang med den dagcreme fra Elemis der var bag låge 5, så denne ryger i skuffen til senere brug.
 • Dag 12 // Prai Throat and Décolletage Creme ca.45,-
  Jeg er egentlig ikke den store tilhænger af en speciel creme til hals og bryst, da man bare kan bruge sin almindelige bodylotion eller dagcreme. Når det så er sagt, så glemmer jeg nogle gange a smøre min hals, og her er en creme der er beregnet til området, en god reminder om at man skal huske at smøre den sarte hud på hals og bryst.
 • Dag 13 // Lord and Berry Eye liner Half size ca.50,-
  Meget blød og cremet eyeliner, som jeg ikke helt ved om jeg skal give væk. Der er vist nok sorte eyeliners på mit makeupbord 😉
 • Dag 14 // Mellow Cosmetics Liquid Lip Paint Full size 89,-
  Denne er nok lige mørk nok til mig, og derudover så er jeg ikke så vild det matte look som denne giver. Det er mine læber bare ikke så vilde med, og slet ikke her i vintertiden, når de kan være lidt ekstra tørre.
 • Dag 15 // Rodial Dragon´s Blood Lip Mask 1 stk ca.40,-
  De tørre læber kan måske afhjælpes med en læbemaske som denne fra Rodial. Jeg har aldrig prøvet en læbemaske og glæder mig til at se hvad denne kan.

Værdien af de 7 dages produkter er på ca.1000,- Så jeg er stadig fuldt ud tilfreds med værdien af indholdet kontra prisen jeg gav (607,-)🙂

Skriv et svar