Lookfantastic Julekalender 2019 #1

Så er det jul igen og jeg har, ligesom sidste år, købt den fine Lookfantastic julekalender. Det er den eneste jeg har, selvom en Bülow lakrids kalender også lokkede 😉 Indtil videre er jeg godt tilfreds med indholdet!

 • Dag 1 // Morphe 9A Pallette Full size ca.105,-
  Så er vi da virkelig i gang med en rigtig fin gave bag låge nr.1, en Morphe pallette med fine varme nuancer, som også passer perfekt til julen. Der er både matte øjenskygger og nogle med en smule shimmer i.
 • Dag 2 // Living Proof Perfect Hair Day 30 ml ca.50,-
  Leave-in treatment der beskytter håret mod varme samt giver volumen og styrke til håret. Det er uden silikone, sulfater og udtørrende alkohol, så jeg tror godt jeg kan bruge den som en der eksperimentere med curly girl.
 • Dag 3 // Caudalíe Vinopure Clear Skin Purifying Toner 50 ml ca.40,-
  Denne passede perfekt til min hudplejerutine lige nu, da jeg har manglet lidt en toner. Jeg har brugt den lige siden og er rigtig godt tilfreds. Den bruges efter rens både morgen og aften.
 • Dag 4 // Luxie makeup børster 121+141 ca.150,-
  To fine makeup børster til øjenmakeup. Jeg kommer ikke selv til at bruge dem, da jeg har nok, men jeg synes de ser rigtig fine ud og mærket får også rigtig gode anmeldelser.
 • Dag 5 // Elemis Pro-Collagen Marine Cream 50ml 742,-
  Denne har jeg prøvet før og den er virkelig lækker (og pricy). Når der kommer sådan nogle lækkerier i min kalender, så føler jeg det er det hele værd. Jeg har allerede skiftet min eksisterende dagcreme ud med denne.
 • Dag 6 // Illamasqua Nude Collection Lipliner – Raw Full size 159,-
  Jeg er lige i gang med at diskutere med mig selv, om jeg skal bruge denne selv eller give den videre. Jeg har tjekket den op imod de lipliners jeg allerede har og votere lige i øjeblikket.
 • Dag 7 // Rituals The Ritual of Ayurveda Dry Oil 50 ml ca.85,-
  Denne skal jeg klart bruge som en ekstra fugtkilde til min vintertørre krop. Jeg har kun prøvet den berømte Nuxe tørolie, så det bliver meget interessant at prøve om denne er lige så god. Rituals laver jo bare nogle virkelig lækre produkter, så mon ikke denne også falder i min smag.
 • Dag 8 // Philip Kingsley Elasticizer 40 ml ca.75,-
  Jeg har før prøvet denne i en beautybox og giver bare ikke mit hår noget som helst. Den får ellers gode anmeldelser, så jeg tænker, at den kan gives væk til nogen med en anden type hår end mig.

Værdien af de første 8 dages produkter er egentlig pænt høj, faktisk hele 1405,- Så længe man kan bruge produkterne (eller kender nogen der kan), så er de 607,- jeg gav for hele adventkalenderen helt i orden indtil videre 🙂

Skriv et svar