Lookfantastic Julekalender #2

Denne uge har været sjov men utrolig udmattende. Jeg tog til Prag med arbejde tirsdag morgen og kom hjem fredag aften kl.23. Agendaen var packed og jeg var helt færdig da jeg kom hjem. I går stod den på julegaveshopping og julefrokost om aftenen. I dag har den bare stået på træning og så har jeg selvfølgelig lige skulle følge op på alle lågerne i min Lookfantastic julekalender. Yay!

 • Dag 10 // Omorovicza Moor Cream Cleanser 30 ml   
  Er begejstret for flere af Omoroviczas produkter. Senest var det deres Ultramoor Mud Mask som var så lækker i konsistensen og super god ved min hud. Så jeg glæder mig til at prøve denne cleanser.
 • Dag 11 // Rituals Magic Touch Body Cream 70 ml 
  Det er langt fra første gang jeg modtager Rituals body cream fra Lookfantastic. Heldigvis er produkterne lækre og størrelsen passer perfekt til træningstasken.
 • Dag 12 // Grow Gorgeous Thickening hair & scalp mask 60 ml
  Denne hårmaske skal i håret efter shampoo og sidde i 10 min. Så kan man jo lige smide en ansigtsmaske på og barbere ben mens man alligevel venter. Den dufter helt fantastisk, så glæder mig til at forkæle min hovedbund.
 • Dag 13 // Balance me Gradual Tanning Drops 4 ml
  Et par dråber af disse i ansigtscemen eller din bodylotion og så får du en lækker glød. Den lille størrelse gør at den er lidt nemmere at rejse med end en almindelig selvbruner, så den kommer helt sikkert med på tur.
 • Dag 14 // Lipstick Queen Green Frog full size
  Det er lang tid siden jeg første gang stødte på Lipstick Queen, men jeg har aldrig fået prøvet produkterne. Som du kan se er læbestiften grøn, men når du påfører den på læberne, så ændrer den farve og denne er faktisk forskellig fra person til person. Dog viger den ikke fra den rosa farveskala. Nu skriver jeg læbestift pga formen, men det er nok mere en farvet læbepomade.
 • Dag 15 // Sleek i-Divine eyeshadow palette – A New Day full size
  Super fin og prisvenlig øjenskygge palette med nogle rigtig fine neutrale brune nuancer. Der er både matte øjenskygger samt nogle med glimmer, så den kan bruges både til hverdagslooket samt det mere festlige look.
 • Dag 16 // Douce Fierce  Fine Graphic Pen full size
  Endnu en sort eyeliner til samlingen. Dem kan man næsten heller ikke få for mange af. Filt enden er virkelig spids hvilket giver muligheder for at lave en rigtig tynd eyeliner.

Skriv et svar