Lookfantastic Julekalender #1

Jeg vil lige vise jer, hvad jeg har fået i min Lookfantastic julekalender i den første uges tid. Først og fremmest vil jeg dog nævne, at jeg er overordnet set er super tilfreds med produkterne indtil videre. Der har kun været to gengangere fra beauty boxene, og den ene er jeg rigtig glad for. Så det er jo udmærket.

 • Dag 1 // Contour and Colour pro palette fra High Definition i samarbejde med Lookfantastic. Full size. Den er simpelthen så fin og jeg har brugt den hver dag siden jeg åbnede den. Farverne er flotte og meget anvendelige til hverdagsbrug. Der er 6 farver og jeg bruger dem til følgende i rækkefølge øverste fra venstre:
  De to første er pudder til ansigtet, jeg bruger primært den mørke, men mixer dem lidt når jeg påfører på halsen, da jeg er lidt lysere her end i ansigtet.
  Øverst til højre er lidt for mørk til contouring for mig, så jeg har brugt den som øjenskygge, det samme har jeg gjort med den lyse brune nederst til vestre. Denne har jeg dog også brugt til contouring. Den er så fin!
  nederst midtfor har jeg brugt til highlighter og den sidste fersken farvede har jeg brugt til blush.
  What more do you need? Så smart til at tage med på farten. En tilsvarende palette fra HD koster normalt omkring 500,-
 • Dag 2 // Filorga Solution Micellaire anti-age 50 ml
  Jeg tror alrig jeg har prøvet et Filorga produkt som jeg ikke har været glad for, så mon ikke denne falder i god smag?! Den ryger i hvert fald med i kufferten til Prag på tirsdag.
 • Dag 3 // Percy & Reed Wonder Balm 30 ml
  Det produkt har jeg fået to gange før i LF BEauty Box og jeg har ikke været super begejstret, så det er nok den største skuffelse indtil videre
 • Dag 4 // Glamglow Gravitymud Firming treatment masque 15g
  Jeg har tidligere fået en Glamglow maske i en LF beauty box og var super begejstret. Så denne glæder jeg mig til at prøve.
 • Dag 5 // Blink Brow Bar Ultra Slim Brow Definer Full Size
  Super præcis øjenbrynspen.Jeg har brugt den hver eneste dag til lige at gøre mine øjenbryn lidt mere definerede. Den er super lækker!
 • Dag 6 // Emma Hardie Facial Oil 5 ml
  Uh ja ansigtsolier kan være et hit or miss for mig, men jeg giver den en chance, da jeg tidligere har været super tilfreds med en ansigtsolie jeg fik igennem LF.
 • Dag 7 // Eyeko Black Magic Mascara 2 ml
  De skulle lave nogle vandvittig gode mascaraer, så jeg ser frem til at prøve denn, men tror dog det bliver en som ryger i skuffen med min størrelser til rejser
 • Dag 8 // Molton Brown Bath & Shower Gel 100 ml
  Har tidligere fået en shower gel fra Mlton Brown og de er virkelig lækre. Denne ryger derfor med i træningstasken.
 • Dag 9 // Regenerate Advanced Tootpaste 14 ml 
  Jeg kan altid bruge en lille tandpasta, og denne komme lige i rette tid til at ryge med i toilettasken til Prag.

One Reply to “Lookfantastic Julekalender #1”

 1. […] mener jeg gav omkring 700,- for kalenderen. Du kan se hvad der var i 1 og 2 del af julekalenderen her og her. Glædelig jul og nyd juleferien, hvis du er så heldig at have fri mellem jul og nytår […]

Skriv et svar