Lookfantastic Beautybox // Global Glamour

Jeg er igen ikke oppe at ringe over indholdet sidste måneds beauty box. Selvom boksen er så fin i turkise nuancer, er der er bare ikke så meget spændende inden i. Jeg betaler 126,- pr. boks så det er jo lige til at overkomme, og jeg holder nu fast i mit abonnement, selvom jeg ikke altid er helt tilfreds. Sådan er det jo med disse abonnenter 🙂

1/ Mane’n Tail – Shampoo og Conditioner

Har faktisk overvejet at prøve mane ‘n tail flere gange, da de skulle være rigtig godt. Oprindeligt er det udviklet til heste, men er blevet solgt til mennesker i mange år efterhånden. 335 ml – 44,-

2/ Korres – Basil Lemon body milk

Jeg bruger ikke specielt meget creme til kroppen. Hader simeplthen bare at smøre kroppen ind, og så har min hud heller ikke behov for speciel meget fugt. Jeg bruger dog lotion engang i mellem og denne dufter rigtig dejligt. 40 ml – 27,-

3/ Gatineau – Gentle Silk Cleanser

Har tidligere fået ansigtsbehandlinger med Gatineau produkter og de er rigtig gode. De er bare så gammeldags i udtryk og duft, hvilket er en skam. De henvender sig i hvert fald umiddelbart til et mere modent publikum, men derfor kan produkterne jo godt være lækre at bruge. 200 ml – 181,-

4/ Skin 79 – BB Super +

Lækker lille BB creme der har en fin farve og trænger hurtigt ind og med spf 30. Brandet er korreansk, men ikke et jeg lagde mærke til da jeg var i KOrea i sidste uge, men der er simpelthen også så mange forskellige mærker at man umuligt kan undersøge dem alle. Den lille BB creme skal jeg nok blive glad for. 3×7 ml – 100,-

5/ Lord & Berry – Magic Brow pencil

Jeg bruger ikke rigtig bryn produkter mere efter jeg fik lavet permanent makeup, så behovet er ikke så stort for at tegne dem op. Jeg gør det dog engang i mellem, da jeg snart skal have tegnet mine bryn op igen. 124,-

6/ Lottie London – Balm ball lip hydrator

Denne lille læbepomade er jeg blevet lidt vild med. Den er super blød at smøre på læberne og fugter rigtig godt. 30,-

 

Du kan bestille et abonnement på Lookfantastic.dk

 

 

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..