Lookfantastic Beauty Box // Urban Beauty

Så har jeg haft lidt tid til at teste produkterne i sidste måneds beauty box; Urban Beauty fra Lookfantastic. For at være helt ærlig, så er jeg ikke vildt begejstret for produkterne. Sådan svinger det lidt med indholdet.

What´s in the box?

Lad os starte fra toppen. Wella Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Mask er en kurbenhandling til håret som skulle hjælpe på stresset hår og tørt hår. Mit hår føles dejlig blødt efter at have haft hårkuren i, men den slår ikke min favorit for tiden som er Olaplex no.3.

Til ansigtet er der to produkter, det ene er Northern Light Smoothing Cream fra Polaar, et brand der laver deres produkter på naturlige og “rene” ingredienser – som de kalder dem. Cremen trænger hurtigt ind i huden og føles rigtig dejlig, men jeg synes ikke den har gjort noget specielt for min hud.
Det andet produkt til ansigt er – hold fast – Avant Skincare 8 Hour Anti-Oxidising and Retexturing Hyaluronic Facial Serum – shit et navn! Jeg har faktisk ikke fået prøvet dette produkt, da jeg har holdt mig til min nuværende serum, for ikke at skifte for meget ud i min hudpleje på en gang. Hvis prisen afspejler kvaliteten, så må det være godt, for 30 ml koster 697,-

Et andet produkt til ansigtet er skinChemists Rose Illuminating Glow Hydrogel Eye Pads. Havde havde disse med til Japan for at hjælpe på mine jetlagged puffy øjne. Det var en maks skuffelse. De er alt for tykke, faktisk måtte jeg tage dem af og tjekke at der ikke var dobbelt. De gled ned af kinden og jeg endte med at tage dem af 🙁

Til læberne er der en fin Lip Pencil fra Mellow i farven Aria. Den fungerer så til gengæld rigtig godt. Den er rimelig neutral og man kan bruge den som lipliner eller tegne hele læben op og påføre en gloss efterfølgende.

Det sidste produkt som jeg brugte på decollete området, er en Gradual Tan Lotion fra Minetan. Ærligt, så kunne jeg slet ikke se en effekt. Som i overhovedet ikke. Lidt mærkeligt, men den fungerede bare ikke for mig!

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..