Lookfantastic Beauty Box // The Romance Edition

Philip Kingsley //Maximizer
Virkelig god volumizer hvis du bruger din føntørre til at tørre dit hår. Normalt lufttørre jeg håret, men for testens skyld brugte jeg føntørren et par gange og jeg kan virkelig mærke forskel. Det bliver nærmest nemmere lige at puffe op i håret og give lidt mere fylde inde ved rødderne.

Sleek MakeUP // Face Form Palette Light
Denne har jeg brugt en del. Der er en lys contouring farve og en fin highlighter. Selve blushen er meget pigmenteret og lidt svær at arbejde med, men farven er super fin og denne passer perfekt til rejsetasken.

Lord & Berry // Matte Lipstick Pencil Intimacy
Super nem at påføre, fin konsistens, men på mine vintertørre læber havde den alligevel lidt udfordringer. Farven er også lidt mørk for mig til hverdagsbrug.

Doucce // Punk Mascara
Udemærket mascara som jeg bruger hver dag. Den gør sit job, men hverken mere eller mindre. Den smitter dog ikke af, hvilket er min evige udfordring når det kommer til mascara. Det er et kæmpe plus!

Erno Laszlo // Deep Sea Mud Bar
Jeg har faktisk ikke fået brugt denne sæbe, da jeg er super glad for min aftenrutine i øjeblikket, men jeg tænker denne ryger ind i badet, da det er her jeg synes sådan en passer sig bedst. Så kan man hurtigt lige vaske huden når man alligevel står under bruseren.

Emité Rose Gold Lash Curler
Jeg har en lash curler som jeg er meget glad for, så gav denne til min søster. Dog vil jeg lige påpege at jeg bruger en lash curler hver eneste gange jeg tager mascara på. Så hvis ikke du allerede ejer en, så få den købt. Den giver altså bare en fin bue til vipperne.

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..