Lookfantastic Beauty Box // The Hygge Edition + The Cosmic Edition

Jeg er håbløst bagud her på bloggen. Siden sidst er det sket en hel del, jeg har været i Istanbul, Barcelona og Taipei. Derudover så er vi midt i at sælge vores hus, da vi har købt et nyt. Så der sker altså lidt, og jeg har simpelthen måtte nedprioritere at skrive på bloggen. Selvom jeg hygger mig med det. Apropos hygge, så er det navnet på den ene af de to, ja to, fordi jeg er bagud, beautybokse fra Lookfantastic som dette indlæg kommer til at handle om.

The Hygge Edition

Boksen fra November hedder The Hygge Edition, og som dansker er det jo lidt sjovt. Det skal altså handle om at tage den med ro og hygge om sine rutiner.

Du kan blandt andet hygge med en body butter fra ESPA eller en anisgtscreme fra dr.Botanicals.
Jeg tog Deep Sleep Pillow Spray med til Taiwan og så fik puden lige et par sprøjt inden jeg skulle sove.
Nuxe Huile Prodigieuse Riche som er en vildt lækker rør olie, kender jeg i forvejen, og den giver masser af fugt til kroppen eller ansigtet. Der er også en Konjac svamp i boksen. Selvom hypen er gået lidt af disse, så bruger jeg faktisk en i forvejen hver morgen til at rense min hud.
Det sidste produkt i denne boks er en håndmaske fra Skimono.

The Cosmic Edition

Oktober måneds beauty box indeholder 6 produkter der skal være med til at udvikle ens beauty rutine. Måske er jeg bare ikke sådan en der har lyst til at blive udfordret. Jeg er i hvert fald ikke specielt imponeret over indholdet…

I boksen er der en Mini detangler fra Wet Brush. Jeg har en full size og den fungerer rigtig godt, men jeg bruger dog kun en bredtandet kam i mit hår. Så denne er røget videre.
Derudover er der en Eos shimmer Lip Balm og jeg har prøvet to Eos lip balms og er ikke fan. Jeg synes den har en mærkelig form, og så gør det den heller ikke noget specielt for mine læber.
Der er en single øjenskygge fra The Balm og farven er virkelig fin, men jeg er bare mere til øjenskyggepaletter. Det er som om jeg får brugt dem mere end mine singles, så derfor er denne heller ikke lige mig.
Ligeledes er der en blending brush, og den får jeg altså heller ikke brugt. Jeg har masser af børster i forvejen.
Et produkt jeg har fået brugt er en sheet maske fra Oh K. Sådan er kan jeg altid lige finde tid til at smække på ansigtet 😉
Håndcremen fra Polaar har jeg prøvet før, og den er altså heller ikke mig. Den trænger ikke hurtigt nok ind efter min smag.

Nu tænker du måske hvad jeg gør af alle de produkter jeg ikke får brugt, og i år lavede jeg en adventskalender som jeg donerede via Julehjælpen. Så selvom jeg ikke selv får det brugt, så er der måske en anden som finder glæde ved produkterne 🙂

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar