Lookfantastic Beauty Box // Rendezvous

Der var kærlighed i luften i februars Beauty box og nogle fine produkter gemte der sig også blandt alt det røde konfetti-papir. Seks produkter kunne jeg fiske frem og der er kun et af dem som jeg tvivler på at jeg får brugt. Nemlig en shimmer roll on dims. Det er ikke lige mig.

1/ Elemis Pro Collagen Marine Cream
Super populær og pænt dyr creme. Den er i hvert fald for pebret til mit creme budget. Dog nyder jeg godt af dens anti-rynke egenskaber og er da også fristet til at investere i produktet da jeg kan se, at det får nogle rigtig gode anmeldelser på flere forskellige sider.
50 ml 704,-

2/ Filorga Meso-Mask
Filorga laver nogle rigtig lækre produkter som jeg før har modtaget i beauty boxe fra Lookfantastic. Denne genopbygger tør og livløs hud samt mindsker fine linjer og giver en smidig og blød hud. Det siger man jo ikke nej til 😉
50 ml 352,-

3/ Pawpaw Original Multipurpose Clear Balm
Denne er allerede en af mine favorit læbepomader, og jeg har mange læbepomader liggende rundt omkring, så det siger ikke så lidt. Den har en rigtig lækker konsistens og trænger ind og fugter huden. Derudover så kan den også bruges til neglebånd, tørre albuer eller brændemærker (som det jeg fik for en uge siden af mit krøllejern).
Fullsize 25 ml 62,-

4/ Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching Serum
Virkelig lækker serum fra Caudalie. Som det lange navn afslører, så er den fyldt med masser af fugt. Fugt er altid vigtigt, specielt når luften er meget tør og det må man sige at forårs vejret indtil videre er.
30 ml 256,-

5/ Trifle Cosmetics Sublime Lip Scrub Sugar Pear
Tørt vejr giver også nemmere tørre og sprækkede læber og en læbe scrub kan give lækre bløde læber.
2×10 ml 58,-

6/ Bellapierre Shimmer Roll
2g 34,-

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..