Lookfantastic Beauty Box // Raw Beauty

Den seneste måned er fløjet afsted, jeg synes faktisk tiden går lidt for hurtigt for øjeblikket. Dagene er fyldt op med arbejde, træning og ofte er jeg først hjemme kl.20. Weekenderne er også fyldt godt op, og det kan nogen gange være lidt svært for mig at finde ro til at oplade batterierne, når der er så meget på programmet.

I denne måned har jeg fået kigget en smule på sagerne i Raw Beauty udgaven af Lookfantastic Beauty Box . Jeg kan afsløre, det er ikke en af mine favorit bokse, men lad os kigge på sagerne.

Jeg tager det bedste først, og det er Grow Gorgeous Back into the roots. En kur til hårbund og -rødder. Jeg har opbrugt produktet ved to ganges brug, og det er derfor ikke drøj i brug. Det havde dog en positiv effekt til min hovedbund og efterlod mit hår lækkert.

Derudover er der en ansigtsmaske fra det øko og veganske mærke Naobay der hedder Recovery Mask Sensitive Skin. Jeg har prøvet den et par gange og den fungerer egentlig rigtig fint. Min hud virker til at være rimelig tilfreds bagefter, men begejstringen strækker sig ikke til et genkøb.

Fra Blance me er deres Vitamin C Repair Serum. Min hud har lige været inde i en periode hvor den blev stoppede til og blev uren. Derfor var jeg lidt forsigtig med dette produkt, da det blandt andet indeholder den Lavendel olie, som er en æterisk olie, som jeg prøver lidt at undgå. Det er lidt en jungle at finde rundt i, men mange af de “naturlige” mærker tilføjer æteriske olier til deres produkter. Her tjekker jeg lige ingredienslisten en ekstra gang. Hvis du ikke har problemhud der reagerer på disse produkter, så laver Balance Me normalt nogle fine produkter.

Da det jo er en Raw Beauty edition af boksen, så tjekkede jeg også lige ingredienslisten på Emma Hardie Midas Touch Revitalising Cream for æteriske olier. Der var en del i produktet, så jeg endte med slet ikke at anvende cremen og har i stedet givet den væk. Jeg tør simpelthen ikke af frygt for hvordan min hud reagerer.
Når det så er sagt, så har jeg tidligere prøvet Emma Hardie Moringa Cleansing Balm som også indeholder en masse æteriske olier, og det sagde min hud ikke noget til. Måske fordi det er en rens og ikke en creme….

Der er også en mineral læbestift med fra bellápierre i farven Envy. Kvaliteten er fin og den tørre ikke læberne ud, hvilket er vigtigt for mig. Farven er dog lige mørk nok til daglig brug og så er den også mørk brun men med lidt rødt i sig. Det spiller ikke rigtig for mig 😉

Det sidste produkt er Ahava Natural Dead Sea Bath Salts. Man kan bruge det til fodbad hvis man ikke lige har et karbad i huset. Jeg har endnu ikke brugt den, men tænker at tage den med når jeg rejser til Japan om en uges tid. Det kan jo være, jeg er heldig at der bliver tid til et karbad, ja altså hvis der da er karbad på hotellet!

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar