Lookfantastic Beauty Box // Pretty in Paradise

Jeg er ikke vildt begejstret over Juli måneds beauty box, men det kan jeg nok heller ikke forlange at være hver gang.

Til gængæld er det måske den fineste æske de har lavet til dato i farverne guld og grøn. Det er mine yndlings, så om ikke andet så er jeg fan af indpakningen 🙂

1/ Morroccanoil – Hydrating Styling Lotion

Jeg er altid med på at prøve nye hårprodukter, da jeg endnu ikke føler jeg har fundet det aller bedste til mit hår. Så styling cremen fra Morroccanoil glæder jeg mig til at prøve. Det er en 75 ml størrelse, så den er rigtig fin og passer til rejser og prisen er 109,-

2/ Cowshed – Chamomile Refreshing Toner (50 ml)

Jeg bruger aldrig toner eller skin tonic som det hvis oftere blev kaldt dengang jeg faktisk brugte det hver dag. Den skulle have en beroligende effekt på huden, så jeg skla da med glæde prøve den. Specielt i de perioder hvor min hud går lidt amok pga hormonelle forandringer i kroppen. Full size (250 ml) koster 141,-

3/ Regenerate – Advanced toothpaste (14 ml)

Tandpastaen skulle kunne erstatte emaljen som naturligt forsvinder fra tænderne ved at genskabe mineralerne der er i emaljen, har jeg læst mig frem til. Derudover så beskytter den selvfølgelig mod caries og så skulle den også kunne gendanne den hvide farve som dine tænder har mistet. Prisen er 88,- for 75 ml.

4/ Mimitika – Crème solaire visage (10 ml)

Mit gymnasie franske er ikke så godt, men dette skulle være en solcreme til ansigtet med faktor 50. Jeg har et lidt anstrengt forhold til solcremer til ansigtet, da jeg synes de er lidt hårde ved min hud og jeg får ofte lidt uren hud af dem. Denne virker til at være lavet mere som en reel ansigts creme, så jeg glæder mig til at teste den. Full size (59 ml) koster 124,-

5/ Hot Makeup – Bronzing Powder

Jeg tror ikke jeg kommer til at bruge denne, da den er meget mørk. Så den ryger i kassen med “ting jeg skal give væk”

6/ Jelly Pong Pong – Bare Necessities highligting pencil

Det er tredje måned i streg at der er en eller anden form for highlighter – jeg har ikke brug for mere glød! Derudover så er jeg bare aldrig blevet gode venenr med en highligting blyant. et virker bare ikke for mig. Så denne ryger i samme boks som bronzing powderen. Den koster 132,-

7/ Imedeen – Advanced beauty shot

Imedeen som er kendt for deres piller som kan afhjælpe alt fra dårlige negle til overgangsalderen har også lavet små shots “som har til formål at gøre huden sund indefra, at styrke og forbedre hudens tekstur og give den et ”boost”. Dette vil synligt reducere fine linjer og rynker“.  10 flasker koster 291,-

Et abonnement til Beauty box koster fra 135,- og kan bestilles hos Lookfantastic.

 

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..