Lookfantastic Beauty Box // #lfxmas

lookfantastic

Det er December, yay!

Bloggen er lidt stille i disse dage, da jeg er gået halvt i vinterhi. Energien er lidt lav og så er der også bare travlt samtidig. Har holdt fødselsdag for familien og været et smut i Kina og fløj nærmest direkte ind til julefrokost med arbejdet, og så lige en fødselsdag for svigerfamilien og tilbage på arbejde i dag… og på torsdag går turen til København i tre dage. Ja og så er det jo nærmest juleaften 😀

På min fødselsdag, som jeg fejrede i Kina kom månedens Beauty Box fra Lookfantastic, og temaet er denne gang JUL – hvad ellers 🙂

Der var blandt andet en primer fra Illamasqua – Hydra Veil. En luksusprøve på 6 ml. Normalprisen er 282,- for 30 ml. Primeren indeholder B3 og C vitamin samt alger som skulle tilføre huden masser af fugt samt planteekstrakter der giver huden ro. Jeg brugte den under min make up til julefrokosten i fredags. Den var egentlig rigtig fin, og makeuppen lagde sig fint oven på. Vi skulle dog danse Zumba som noget underholdning (altså ikke mig der dansede zumba, selvom det nok var meget underholdende i sig selv) og sådan et lettere svedig ansigt kunne den altså ikke klare.

Til ansigtet var der også en Caviar sheetmaske fra Skin Republic. Fra mit Korea eventyr i sidste måned så er jeg jo i forvejen bekendt med sheet masker og er lidt fan, mest fordi jeg synes det er super nemt. Denne koster 44,- for en maske og er fyldt med fugt. Det kan jeg godt lide i denne tørre vintertid.

Fra Balance Me er der en Pure Skin Face Wash. Jeg kan godt lide Balance Me’s produkter, og så er de uden parabener og sulfater. Størrelsen er 50 ml og normalt koster den 195,- for 125 ml.

Til håret er der en pre-shampoo fra Philip Kingsley. Jeg synes jeg ser flere og flere af disse pre-shampoo og ved faktisk ikke helt hvad forskellen er på dem og en hårkur, men når der loves masser af fugt og silkeblødt hår, så er jeg på. Størrelsen er på 40 ml. Normalprisen for 75 ml er 150,-

Til kroppen er der en kæmpe stor badekugle, som skal bruges til karbad. Øv at jeg lige har været afsted ude og rejse hvor der oftest er adgang til karbad. Jeg må væbne mig med tålmodighed indtil jeg kan nyde lidt velvære med Bath Bomb fra Bubble T. 7 kugler koster 52,-

Til læberne er der en rigtig fin læbestift fra Mellow Cosmetics. Jeg er altid lidt skeptisk når der står en læbestift er mat, især om vinteren når mine læber har brug for fugt, men denne giver faktisk læberne en del fugt og mine læber tørrede ikke ud eller så sprunkne ud da jeg prøvede læbestiften, så den skal måske på til jul 😀

 

bloglovin

 

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..