Lookfantastic Beauty Box // #lfbeautyrevolutions

Nu er det godt nok en måned siden jeg modtog min sidste Lookfantastic Beautybox. Dog synes jeg dog lige at en anmeldelse er på sin plads. Hvor jeg før i tiden har været meget begrejstret for indholdet, må jeg sige at jeg med Januar boksen faktisk er pænt skuffet. Når den så endda har overskriften Beauty Revolutions, så mener jeg bare at indholdet er endnu mere skuffende.

Indholdet i boksen denne gang var primært makeup, hvilket jeg egentlig sætter pris på, jeg synes bare det er lidt nogle “bla” produkter.

Der var en flydende highlighter Liquid Flow fra Trifle Cosmetics (140,-), som emballage mæssigt virker discount agtig. Der er vildt meget shimmer i produktet – alt alt for meget til min hud, så den kommer jeg nok ikke til at bruge. Jeg er også meget stor fan af mine highlighters fra Benefit, så der skal en del til at slå dem af pinden som favorit highlighter, og det blev ikke denne.

Til øjenbrynene er der en brow gel fra Pixi (108,-). Jeg har aldrig brugt en gel til øjenbrynene før, så har pakket denne ud, for prøves det skal den da. Jeg er sikker på den giver langt mere mening hvis du render rundt med store lækre bryn og ikke det sæt jeg har. Dog skulle den udover at definere, forme og holde brynene på plads også give næring til brynene og det tænker jeg at selv mine bryn sætter pris på 😉

I boksen er der også en pincet til brynene fra The Vintage Company (72,-). Jeg har allerede en rigtig god pincet fra Tweezerman, så jeg denne er røget ned i skuffen med alt muligt grej, og så kan den ligge der og hygge sig indtil nogen mangler en pincet eller jeg smider min egen væk.

Fra Jelly Pong Pong er der en mascara (150,-) – jeg synes den ligner noget bras, men da jeg googlede den, så fik den faktisk rigtig fine anmeldelser, så tror den bliver lagt bag i min mascara kø og så giver jeg den en chance.

Alle de fire produkter er full size og har i alt en værdi af 470,- så det er jo egentlig ikke så ringe, når jeg giver 110,- for boksen, meen det var bare ikke lige noget der faldt helt i min smag. Februar bliver forhåbentlig bedre.

Derudover var der også to  rejsestørrelser. Det ene produkt er NUXE Nuxellence Eclat. Jeg tror egentlig det er en form for serum som giver fornyet energi til cellerne og bruges under en dagcreme eller alen, hvis huden ikke er for tør.

Nu kommer vi til mit irritations moment – en dobbeltgænger fra en tidligere boks. Hvis der er noget jeg ikke gider at have, så er det et produkt som jeg har fået før. Det er jo ikke derfor jeg køber boksen. Dobbeltgængeren er en hårkur fra Briogeo og ja ja det kan man altid bruge, men altså, jeg gider bare ikke at de sender det samme i en ny boks.Basta!

Du kan bestille et abonnement til din egen beauty box her.

Psst… Boksen optur er det nye låg. Det er meget nemmere at tage af og på, da det kun går halvt ned på kassens side. Tak for det!

look fantastic

Skriv et svar

Følg Lise Balslev på..