Lookfantastic Beauty Box // Into the Blue

 

Så har jeg fået testet det meste af indholdet i Juni måneds beauty box fra Lookfantastic med temaet “Into the Blue”. Overordnet indtryk er sådan lidt so so, ikke nogle vilde overraskelser men et par fine ting imellem.

Mádara //SOS Hydra Moisture + Radiance Mask
Rigtig fin maske som fugter huden. Nu er det ikke fordi min hud skriger efter fugt her om sommeren, så ville måske ha’ været bedre at teste på en tør og fugthungrende hud.
Spar 20% på masken hos Matas lige nu. 60 ml 256,-

Elemis // Superfood Facial Wash
Der skal meget til for at en rens enten får nundkarakterer eller topkarakterer hos mig og denne ligger da også lige midt i sammen med en masse andre. Den får dog plus for duft og lækkerhed.
150 ml 355,-

Christophe Robin // Cleansing Volumising Paste
Det er faktisk anden gang at lige præcis dette produkt er med i en beauty box. Heldigvis har jeg været glad for at bruge denne dybderensende shampoo, da den også tilfører fylde til håret. Så hvis du har brug for fylde, så brug denne samme dag som du skal ud. Den giver virkelig noget til håret ved hovedbunden. Dog kun på selve dagen hvor den bliver brugt.
250 ml 375,-

Vita Liberata – Faboulous Self Tanning Tinted Lotion
Så begynder jeg at blive lidt begejstret. Ikke fordi jeg har brug for en masse farve, da foråret og sommeren har være god ved os, men denne er nu alligevel lidt lækker. Jeg er glad for Vita Liberata, specielt deres phenomenal light Mousse.
100 ml 127,-

Rituals // The Ritual of Dao Body Cream
Jeg er fan af Rituals og har haft en del af deres produkter. Var faktisk i gang med deres Touch of Happiness Body Cream. Duften er som altid skøn og så trænger den hurtigt ind i huden.
325 ml 275,-

Real Chemistry // Environmental Rescue Essential Day Cream
Denne dag creme er jeg faktisk rimelig begrejstret for. Ikke nok med at den skulle beskytte huden mod luftforurening, så giver den en lækker glød til ansigtet. Det eneste minus er, at jeg har svært ved at finde et sted man kan købe den og så er det immervæk lidt svært at gøre en genkøb…

Studio 10 // Liquid Foil I-Radiance
Igen så er glimmer produkter som dette ikke lige mig. Så jeg vil holde mig fra at udtale mig om det, da jeg simpelthen ikke har taget det i brug.

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..