Lookfantastic Beauty Box // In the Spotlight

Så har jeg haft fingrene i produkterne fra den seneste Lookfantastic Beauty Box og jeg er ganske godt tilfreds med indholdet.

Det første produkt som jeg lagde mærke til er The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula. Det passede lige med at jeg løb tør for min hyaluronserum fra Pestl & Mortar, og jeg er virkelig fan af fugt, fugt, fugt, så der skal stå en hyaluronserum på min badeværelseshylde. Denne er noget mere tyk og en smule sticky i konsistensen, men jeg synes den gør sit arbejde godt, og derudover er prisen også god.

Et andet produkt som jeg har fået brugt, ja faktisk tømt, er Cleansing Foam fra Omorovicza. Jeg har tidligere skrevet om hvor glad jeg er for andre af deres produkter blandt andet deres Ultramoor Mud Mask og Balancing Moisturiser. Dette er endnu et lækkert produkt, som faktisk er meget drøj i brug, men jeg har nok doseret lige højt nok, så derfor er den allerede tom.

Fra Morphe er der deres highlighter i farven Spark, og den er så fin på kindbenene. Jeg har efterhånden en del highlightere, men denne har et fint gyldent skær som passer rigtig godt til min hudtone.

Et af mine yndlingsmærker når det kommer til kropspleje er Rituals. De laver den bedste shower foam ever. I denne boks er deres Ritual of Sakura håndbalsam – aner ikke hvorfor det hedder balsam og ikke creme, det er da lidt skørt. Den dufter skønt, fugter og trænger ok hurtigt ind i huden. Jeg har kunne bruge den ved min computer på arbejde og når jeg kan det, så er den godkendt.

Jeg har også brugt Mádara Smart anti-pollution charcoal and mud repair mask (hold da op et navn) et par gange og den efterlader min hud dejlig blød og lækker. Jeg har dog prøvet andre mud mask som jeg er mere begejstret for for eksempel førnævnte fra Omorovizca, så denne bliver ikke et genkøb.

Det sidste produkt i boksen i denne omgang er en Eos Lip Balm, og den har jeg valgt at lade ligge lidt i skuffen. Jeg har simpelthen så mange læbepomader og har ikke tidligere været super begejstret for Eos, så nu må vi se om der bliver plads til denne i mit læbepomade arsenal.

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..