Lookfantastic Beauty Box // Heatwave Edition

Se lige hvor fin beautyboksen fra Lookfantastic fra August måned er! Jeg elsker de orange og lyserøde farver, det peger lidt mod efterår som jo rent faktisk er begyndt, vildt!

What´s in the box?

Jeg må indrømme at jeg ikke har brugt så mange af produkterne, men et som er helt opbrugt er Rituals The Ritual Of Holi Body Cream. Jeg elsker virkelig mange af Rituals produkter og denne creme er også super lækker. Jeg er på ferie i USA lige nu og klimaet og air condition tørrer virkelig min hud ud. Både ansigtet og kroppen, og denne hjælper virkelig på kroppen. Den trænger ok hurtigt ind, og jeg er virkelig træt af ikke at have mere creme til resten af ferien!

Jeg har også brugt Natura Herb Infused Mask, som er en sheetmask. Hvis du har læst med på bloggen og Instagram, så ved du at jeg mest bruger sheetmasks til at køle mit ansigt af efter en lang dag eller som en opfrisker. Det fungerer denne også rigtig fint til, men ellers er der ikke noget ekstraordinært ved masken.

Jeg har prøvet James Read 1 Hour Tan Glow Mask en gang og den giver virkelig farve til ansigtet. Jeg er virkelig begejstret over den, men da min hud ikke har opført sig så pænt på det sidste, så har jeg valgt at skære min hudpleje ned til det jeg ved virker, og så tilføje og fjerne lidt af gangen. Denne vil jeg klart hive frem senere, for at se om min hud er ok med produktet.

De sidste tre produkter har jeg faktisk ikke åbnet. Highlightere har jeg nok af, og jeg ved jeg ikke får brugt lipglossen. Måske tager jeg børsten i brug, men nu ser jeg lige. Produkterne er:
doucce Luscious Lip Stain
Luxie 737 Tapered Highlighting
Bellapierre Heatwave Highlighter pallette

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar