Lookfantastic Beauty Box // Golden Goddess

Der var et par rimelig lækre produkter i månedens beauty box og mit yndlingsprodukt fra Juli boksen er desværre bare også helt afsindig dyr, men jeg bliver dog fristet til at købe et full size alligevel 😉

First Aid Beauty // Face Cleanser
Et udemærket renseprodukt, men for at et renseprodukt skiller sig ud for mig, så skal der en del til, og denne skiller sig ikke ud. Så jo den fungerer fint og renser min hud, men jeg har andre favoritter jeg hellere vil bruge.
142 g 129,-

Doucce // Freematic Hihglighter Mono – Sparked Ray
Virkelig fin highlighter som giver den fineste glød på kindbenene.
Sæt af 3 – 258,-

Lancer //Omega Hydrating Oil
Så kom den, super dyr ansigtsolie som bare gør det rigtig godt. Den trænger hurtigt ind i huden og fedter på ingen måde, hvilket man godt kan tro om olier og hvilket jeg også har oplevet med andre olier. Den her er bare super lækker, og jeg prøver at se om jeg ikke kan finde et billigere alternativ, og ellers må jeg jo overveje om den er alle 660,- værd!
30 ml 660,-

Kerastase // Reflection Bain Chromatique Shampoo
Jeg har ikke brugt denne shampoo nok til at komme med en anmeldelse, men generelt er Kerastase’s produkter virkelig lækre, så mon ikke denne også klarer det godt?!
250 ml 156,-

SVR Laboratoires // Sebiaclear Gel Moussant Cleanser
Endnu et renseprodukt. Altså jeg behøver ikke to i en box, så det er lidt et minus ved denne måneds box, men skal da nok få brugt dem begge. Denne er røgte med i træningstasken, så jeg kan få vasket makuppen af 🙂
200 ml 95,-

Filorga // UV Bronze After Sun
Jeg glæder mig sindsygt meget til at få testet denne tan booster creme. Jeg har ikke prøvet den endnu og det er ikke fordi min hud ikke har fået sol som sådan, men jeg tænker jeg gemmer den til min sommerferie som er lige om hjørnet 🙂
200 ml 295,-

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..