Lookfantastic Beauty Box // December

Startede på arbejde i mandags efter 14 dages juleferie, og der har været tryk på hele ugen. Blandt andet var jeg et smut i Madrid, hvilket inkluderede to rejsedage for en dags workshop, da der ingen direkte fly er fra Billund. Nu er jeg hjemme og weekenden er uden planer, andet end at jeg er hundepasseer, hvilket er super hyggeligt 🙂

this works // Deep Sleep Pillow Spray
Meningen er at du giver hovedpuden et spray inden sengetid, og det er ikke første gang jeg har fingrene i lige præcis denne fra this works. Jeg føler ikke det harnogen effekt på min søvn, men lavendel skulle kunne give en bedre nattesøvn og har en beroligende effekt. Så måske det virker for nogen.
75 ml 155,-

Illamasqua // Hydra Veil Primer
Det er faktisk heller ikke første gang denne er med i en beautybox. Det er en dyr primer og den gør altså ikke noget fantastisk for mig. Der findes andre bedre primers til min hud og som jeg hellere vil bruge penge på end denne.
30 ml 234,-

Dr Botanicals // Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum
Jeg har det lidt svært med olier på min ansigts, da jeg tidligere har haft nogle dårlige oplevelser. Da denne er til øjnene har jeg dog våget mig ud i det og brugt den hver morgen. Den trænger hurtigt ind og jeg føler ikke at den påvirker min påføring af øjenmakeup. Jeg er ikke overbevist om dens effekt endnu, men jeg fortsætter med at bruge den, og så må vi se om det er en vinder.
15 ml 160,-

Karl Lagerfeld + Modelco // Brow pencil Medium/dark
Desværre er denne lidt for mørk til mig, så har ikke testet den. Det er ulempen ved denne type æsker, det er nærmest umuligt at ramme ritigt ift hudtyper.
142,-

Grow Gorgeous // Scalp Detox
Denne slags produkter er lige mig. Jeg har dog kun fået brugt denne en gang hvor jeg også brugte en hårkur til spidserne, så har lidt svært ved at vurdere effekten. Den lover at efterlade hovedbunden grundigt renset og frisk, med fornyet kraft til at producere glansfuldt, forynget hår, der vokser bedre. What’s not to like!
190 ml 181,-

Loof Fantastic Beauty sponge
Denne ligner meget min elskede beauty sponge fra Real Techniques, som er spids i den ene ende og flad i den anden. Konsistensen er også derhen af, nemlig lidt mere kompakt end den mere hypede Beauty Blender. Jeg har dog så mange af disse “på lager” at jeg valgte at give denne til min søster.

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar

error

Følg Lise Balslev på..