Lookfantastic Beauty Box // Dark Wonder

Månedens Beauty box fra Lookfantastic er blevet testet, selv bath bomben fra Bubble T har jeg fået brugt.

Bubble T // Dark Wonder bath bomb
Jeg pakkede denne med i kifferten til Paris i håbet om at jeg ville få et værelse med badekar, og sørme om jeg ikke gjorde det. Så efter en løbetur til Triumfbuen samt Eiffeltårnet, så smed jeg kuglen i badekarret og fik et chok. Den farvede vandet fuldstændig blåt, som i totalt mørkeblåt. Jeg var lige ved at frygte for det fine hvide badekar.
Jeg nød et karbad og lidt netflix og en skøn duft fra det blå vand. Det er ikke et skumbad, men en lækker sæbe som gør vandet blødt, lækkert og velduftende og nej den farver ikke badekaret – heldigvis 😉
1 stk 43,-

Elemis // Papaya Enzyme Peel
Dette er en eksfolierende maske som skal sidde på huden i 15-20 min. Den er ikke fyldt med små korn, som den traditionelle eksfolierende maske. Denne er mere skånsom mod huden og fyldt med vitamin E og andre lækre sager. Det kan jeg godt lide og når den samtidig efterlader huden blød og fyldt med fugt, så er jeg tilfreds.
50 ml 395,-

Mellow // Precision Pen Eyeliner
Jeg har så mange gode eyelinere og nu kan jeg så tilføje denne til bunken. Den er super nem at bruge, og selvom jeg synes den virkede lidt grå da jeg testede på min hånd, så har den modbevist mit første indtryk, og er kulsort når den kommer på øjet. Lige for tiden er dette min #1 go-to eyeliner.
48,-

Contour cosmetics // Matte liquid lipstick (farve no.4 Juju)
Skuffelsen i denne boks er uden tvivl dette læbeprodukt. Det kommer i en lipgloss lignende emballage, men bliver kaldt for en læbestift?!? Nå men selve produktet lugter ikke særlig godt. Når jeg påfører den på læberne, så gør den det som disse matte ofte gør på mig; den tørre ind og er ubehagelig at have på, strammer nærmest på læberne. Jeg er ikke fan!
Sæt med eyeliner – 172,-

Laura Gellar // Baked Gelato Swirl Illuminator (farven Gilded Gold)
Jeg har fået et par andre produkter fra Laura Gellar tidligere, og specielt en baked pudder var jeg rigitg imponeret over.
Dette er egentlig en highlighter, men jeg har brugt den som øjenskygge og den har en virkelig fin guld farve og på hånden er den vildt pigmenteret. Jeg synes ikke den er lige så intens på øjnene, men jeg kan alligevel godt lide den diskrete guldfarve.
Hvis du bruger en pensel med setting spray, så hjælper det dog en del på intensiteten, og du kan bygge den op til en vildere effekt.
181,-

REN // Evercalm Global Protection Day Cream
En fin ansigtscreme, som jeg fik brugt i et par uger. Jeg er generelt glad for RENs produkter og evercalm serien er til sensitiv hud og hjælper med at beskytte mod de ting der kan gå ind og påvirke din hud udefra f.eks. luftforurening.
50 ml 272,-

Alt dette kan du få tilsendt fra Lookfantastic fra 126,- om måneden og du tilmelder dig lige her.

Skriv et svar